"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

Aegean-Olympic Air: Στα ευρωπαϊκά δικαστήρια για την απόρριψη συγχώνευσης


Στα Ευρωπαϊκά Δικαστήρια προσφεύγουν Olympic Air και Aegean κατά της απόφασης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ανταγωνισμού με την οποία απορρίφθηκε η συγχώνευση των δύο ελληνικών αεροπορικών εταιρειών.
Ταυτόχρονα «κόβονται» τα δρομολόγια της Olympic Αir προς Βιέννη, Βρυξέλλες, Λονδίνο και Παρίσι.
To διοικητικό συμβούλιο της Olympic Air αποφάσισε την αναμόρφωση της στρατηγικής της εταιρείας, στοχεύοντας, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, στην εστιασμένη στρατηγική της ανάπτυξη.
Σύμφωνα με την ανανκοίνωση «η πρόσφατη απόφαση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ανταγωνισμού, με την οποία ανακόπηκαν τα σχέδια δημιουργίας ενός ενιαίου ελληνικού αερομεταφορέα με πανευρωπαϊκή εμβέλεια, καθώς και οι δυσχερείς συνθήκες και μεσοπρόθεσμες προοπτικές της αγοράς, υποχρεώνουν την εταιρεία να επανεξετάσει το πρόγραμμα δρομολογίων της, και να διαμορφώσει το πτητικό της έργο ώστε αυτό να ανταποκρίνεται στο νέο στρατηγικό σχεδιασμό της».
Έτσι, στο πρόγραμμα πτήσεων εσωτερικού προστίθενται τα δρομολόγια Αθήνα - Κέρκυρα, Αθήνα - Αλεξανδρούπολη, Θεσσαλονίκη - Ηράκλειο, Θεσσαλονίκη - Χανιά, Θεσσαλονίκη - Μυτιλήνη και Θεσσαλονίκη - Ρόδος, ενώ παράλληλα αναπροσαρμόζεται το διεθνές δίκτυο με τη διατήρηση ή και επέκταση των πτήσεων προς Άμστερνταμ, Βελιγράδι, Βουκουρέστι, Κάιρο, Κωνσταντινούπολη, Λάρνακα, Σόφια και Τίρανα.
Αντίθετα, διακόπτονται τα δρομολόγια προς Βιέννη, Βρυξέλλες, Λονδίνο και Παρίσι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου