"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τρίτη, 8 Μαρτίου 2011

Τουλάχιστον 18 νεκροί από συγκρούσεις στο Μεξικό


Τουλάχιστον δεκαοκτώ άνθρωποι σκοτώθηκαν την Δευτέρα σε ανταλλαγή πυρών ανάμεσα σε αντίπαλες συμμορίες στην πολιτεία Ταμαουλίπας, στο βορειοανατολικό τμήμα του Μεξικού, στην μεθόριο με τις Ηνωμένες Πολιτείες, ανακοίνωσε η κυβέρνηση διαμέσου του Διαδικτύου.

Το πρωί της Δευτέρας ξέσπασε "σύγκρουση ανάμεσα σε συμμορίες κακοποιών στην κοινότητα Αμπάσολο, η οποία προκάλεσε 18 θανάτους", ανέφερε ανακοινωθέν των πολιτειακών αρχών.


Στην Ταμαουλίπας, στην μεθόριο με τις Ηνωμένες Πολιτείες, μαίνονται εδώ και πάνω από ένα χρόνο αιματηρές συγκρούσεις ανάμεσα σε δύο καρτέλ λαθρεμπόρων ναρκωτικών, το καρτέλ του Κόλπου και την ομάδα Zetas, που σχημάτισαν αποστάτες των ειδικών δυνάμεων.

Στο μεταξύ η 20χρονη Μαρισόλ Βάγιες Γκαρσία, η οποία είχε αναλάβει επικεφαλής της αστυνομίας στην πόλη Πράχεδις Γουαδαλούπε Γκερέρο, στην ίδια πολιτεία, καθαιρέθηκε από τη θέση την Δευτέρα, εν μέσω δημοσιευμάτων ότι σχεδιάζει να ζητήσει άσυλο στις Ηνωμένες Πολιτείες διότι δέχθηκε απειλές.

Η μικροκαμωμένη διοπτροφόρος φοιτήτρια και μητέρα δεν εμφανίστηκε στην εργασία της την Δευτέρα. Οι αρχές στην πόλη, κοντά στην διαβόητη Σιουδάδ Χουάρες, επιβεβαίωσαν την περασμένη εβδομάδα ότι η Βάγιες Γκαρσία, που είχε χαρακτηριστεί στο πρόσφατο παρελθόν "η γενναιότερη γυναίκα στο Μεξικό" ζήτησε άδεια για μερικές ημέρες.

Ο μικρός γιος της είχε αναπνευστικά προβλήματα και θα τον πήγαινε για εξετάσεις και νοσηλεία σε νοσοκομείο των ΗΠΑ, αλλά αναμενόταν να επιστρέψει την Δευτέρα, ανέφεραν. Όμως, πηγές που πρόσκεινται στην ίδια είπαν στην εφημερίδα El Diario της Χουάρες ότι αποφάσισε να εγκαταλείψει τη χώρα λόγω των θανατικών απειλών που δεχόταν. Η φοιτήτρια εγκληματολογίας είχε αναλάβει το πόστο πριν τέσσερις μήνες, προκαλώντας το έντονο ενδιαφέρον των ΜΜΕ, κι είχε εννιά αστυνομικούς υπό την διοίκησή της.

Εγχώρια δημοσιεύματα ανέφεραν ότι θα ζητήσει άσυλο μαζί με την οικογένειά της."Η δημαρχία έλαβε την απόφαση να την απομακρύνει από τη θέση" που είχε, ανέφερε ανακοινωθέν που διευκρίνισε ότι θα αναζητηθεί ο διάδοχός της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου