"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

Nεκροί δύο αστυνομικοί σε συμπλοκή με ληστές

Οκτώ αστυνομικοί δέχτηκαν τα πυρά των κακοποιών, χθες το απόγευμα στου Ρέντη, με τραγικό αποτέλεσμα το θάνατο δύο εξ αυτών και των τραυματισμό άλλων δύο. Άλλοι τέσσερις αστυνομικοί δέχτηκαν σφαίρες από τα όπλα των αδίστακτων ληστών οι οποίες, ευτυχώς, σταμάτησαν στα κράνη και τα αλεξίσφαιρα γιλέκα που φορούσαν.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, νεκροί είναι ο Γεώργιος Σκυλογιάννης, 22 ετών (το μεγαλύτερο μέλος πολύτεκνης οικογένειας από το Κεφαλόβρυσο Τρικάλων), ο οποίος κατετάγη στο σώμα της ΕΛΑΣ την 1-7-2009 και ο ειδικός φρουρός Ιωάννης Ευαγγελινέλης, 23 ετών, ο οποίος κατετάγη στις 19-9-2008.
Τραυματίες είναι ο Παναγιώτης Γλινιάς, 23 ετών, με σφαίρα στο στομάχι και ο Γιώργος Σπαντιδάκης, 22 ετών, που δέχτηκε σφαίρα στο γόνατο.
Καταγγελία για ληστεία
Από τους άλλους τέσσερις αστυνομικούς που είχαν φτάσει στο σημείο ως ενισχύσεις των τεσσάρων συναδέλφων τους, οι δύο δέχτηκαν σφαίρες στα κράνη και οι άλλοι δύο στα αλεξίσφαιρα γιλέκα, χωρίς να τραυματιστούν.

Το τραγικό περιστατικό συνέβη όταν οι τέσσερις αστυνομικοί έκαναν σήμα σε ΙΧΕ, το οποίο εκινείτο στη λεωφόρο Κηφισού, να σταματήσει μετά από καταγγελία για ληστεία σε περίπτερο.
Το όχημα δεν σταμάτησε και οι αστυνομικοί άρχισαν να το καταδιώκουν φτάνοντας μέχρι του Ρέντη, στο ύψος της Λαχαναγοράς.
Τότε, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, οι επιβάτες του αυτοκινήτου άνοιξαν πυρ κατά των αστυνομικών, κατορθώνοντας να ξεφύγουν.
Βρέθηκε το ΙΧΕ των δραστών
Η αστυνομία εντόπισε λίγες ώρες αργότερα το όχημα των δραστών στην περιοχή του Ρέντη.

Πρόκειται για αυτοκίνητο μάρκας Volvo που είχε κλαπεί από σπίτι στη Νέα Ερυθραία ύστερα από διάρρηξη στις 17 Ιανουαρίου. 
Οι πινακίδες του ανήκουν σε άλλο ΙΧΕ, μάρκας Φορντ, και κλάπηκαν την ίδια μέρα από την ίδια περιοχή.
Μέσα στο αυτοκίνητο βρέθηκαν ένα καλάσνικοφ και πιστόλι τα οποία μεταφέρθηκαν για εξέταση στα εγκληματολογικά εργαστήρια της αστυνομίας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου