"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

Συνεχίζονται οι έρευνες για τους δολοφόνους των δύο αστυνομικών

Νέα στοιχεία για τη σφοδρότητα της αιματηρής επίθεσης με θύματα δυο νεαρούς αστυνομικούς στο Ρέντη, αποκαλύπτονται από τις αστυνομικές έρευνες.

Με περισσότερες από 23 σφαίρες από Καλάσνικοφ οι κακοποιοί «γάζωσαν» τους αστυνομικούς της ομάδας Δίας, στην παγίδα θανάτου που τους έστησαν παρασύροντάς τους στον παράδρομο της λεωφόρου Κηφισού.

Στο σημείο της συμπλοκής  βρέθηκαν 23 κάλυκες απο Καλάσνικοφ, 17 κάλυκες από όπλο των 9 mm και εννέα βολίδες.

Στην ευρύτερη περιοχή κατά τη διάρκεια της αστυνομικής έρευνας βρέθηκε ένας γεμιστήρας πιστολιού με πέντε φυσίγγια.

Προέκυψε ακόμα, ότι το αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν οι δράστες είχε κλαπεί στις 17 Ιανουαρίου απο έκθεση αυτοκινήτων στο 18ο χιλιόμετρο της νέας εθνικής οδού Αθηνών - Λαμίας στο ύψος της Νέας Ερυθραίας. Οι πινακίδες που έφερε ανήκαν σε αυτοκίνητο άλλου τύπου για τις οποίες είχε δηλωθεί κλοπή την ίδια ημερομηνία από την ίδια έκθεση.

Εκείνο το βράδυ, είχαν κλαπεί συνολικά οκτώ αυτοκίνητα και μεγάλος αριθμός πινακίδων από την αντιπροσωπεία. Η έρευνα της αστυνομίας επεκτείνεται και σε τρία σχετικά περιστατικά στις Φερές Εβρου, στην Ραψάνη της Λάρισας και στο Αγρίνιο που επανεξετάζονται τις τελευταίες ώρες.

Το κλεμμένο αυτοκίνητο έχει μεταφερθεί στην  Αστυνομία και συνεχίζεται ο λεπτομερής έλεγχος από τους αρμόδιους της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών για τον εντοπισμό ιχνών και στοιχείων που μπορούν να βοηθήσουν την υπόθεση.     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου