"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

ΕΤΟΙΜΕΣ ΝΑ ΕΠΕΜΒΟΥΝ ΟΙ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΒΡΕΤΑΝΙΑΣ


Σύμφωνα με αξιωματούχους των ΗΠΑ, η βρετανική υπηρεσία SAS είναι έτοιμη και δεν αποκλείεται να επέμβει -εάν κριθεί σκόπιμο- προκειμένου να προστατεύσει τους τόνους του αερίου της "μουστάρδας" και του σαρίν, που φαίνεται ότι είναι αποθηκευμένο σε τρία διαφορετικά μέρη.
Ανδρες των ειδικών δυνάμεων της Βρετανίας βρίσκονται στη Λιβύη, εδώ και κάποιες μέρες, ώστε να συνδράμουν στη διάσωση των εργαζομένων σε πετρελαϊκές εταιρίες.
Μονάδες των βρετανικών ειδικών δυνάμεων πιστεύεται ότι βρίσκονται εδώ και δέκα ημέρες στη Λιβύη και έχουν ήδη διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην διάσωση εκατοντάδων εργαζομένων στις εταιρίες πετρελαίου.
Μάλιστα, κάποιο πιο προχωρημένο σενάριο, που αφορά πιθανή επέμβαση της Βρετανίας, αναφέρει πως οι Βρετανοί σκέφτονται τη μεταφορά αεροσκαφών στη στρατιωτική βάση τους στην Κύπρο.
Η Διεθνής Κοινότητα φοβάται πως ο Καντάφι κρύβει χημικά όπλα, που μπορεί να χρησιμοποιηθούν εναντίον διαδηλωτών ή ανταρτών της αντιπολίτευσης ή ακόμα και να βρεθούν σε χέρια τρομοκρατών.
.liako

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου