"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τετάρτη, 2 Μαρτίου 2011

"ΟΙ ΗΠΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΣΤΟΧΟ: ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗ ΛΙΒΥΗ"


Ο πρόεδρος της Βενεζουέλας, Ούγο Τσάβες, υποστηρίζει ότι η κριτική των ΗΠΑ, στον ηγέτη της Λιβύης, Μουαμάρ Καντάφι, έχει ένα σαφή στόχο: τη στρατιωτική εισβολή.

"Ας μην παρασυρόμαστε από τα τύμπανα του πολέμου, διότι οι Ηνωμένες Πολιτείες, είμαι βέβαιος ότι υπερβάλουν και στρεβλώνουν τα πράγματα, για να δικαιολογήσουν την εισβολή τους", είπε ο Τσάβες, σύμφωνα με τα κρατικά Μέσα Ενημέρωσης της Βενεζουέλας.

Στη συνεδρίαση του Συμβουλίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, στη Γενεύη, της Ελβετίας, η υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Χίλαρι Κλίντον, δήλωσε ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες εξετάζουν "όλες τις δυνατές επιλογές" και ότι "τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί, εφόσον η κυβέρνηση της Λιβύης συνεχίζει να απειλεί και να σκοτώνει αθώους πολίτες".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου