"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

ΠΟΙΝΙΚΟ ΑΔΙΚΗΜΑ Η ΜΠΟΥΡΚΑ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ , ΕΝΩ Ο ΣΑΡΚΟΖΙ ΔΗΛΩΝΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΜΙΝΑΡΕΔΕΣ



ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΗΝΑ... Στο εξής,θα αποτελεί ποινικό αδίκημα για οποιαδήποτε γυναίκα,το να κυκλοφορεί σε δημόσιους χώρους με το πρόσωπό της καλυμμένο. Η απαγόρευση αυτή θα ισχύει όχι μόνο σε δημόσια κτίρια,εμπορικά καταστήματα,πάρκα κλπ αλλά και στους δρόμους και τα πεζοδρόμια. Οι παραβάτες θα έχουν την επιλογή είτε να μεταβαίνουν στο πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα για να βγάλουν το πέπλο ή θα τιμωρούνται με πρόστιμο $200. Παράλληλα,θα υποχρεώνονται να παρακολουθήσουν μαθήματα πολιτικής αγωγής.
Από την παραπάνω απαγόρευση,που για να μη θεωρηθεί ότι στοχοποιεί τις μουσουλμάνες αναφέρεται γενικώς ως «απαγόρευση κάλυψης του προσώπου»,εξαιρούνται οι δικυκλιστές, οι ξιφομάχοι, και κάποιες άλλες κατηγορίες. Η απαγόρευση αυτή αποτελεί προσωπική επιδίωξη του προέδρου Σαρκοζί,ο οποίος παρά τις πολλές αντιδράσεις απέναντι στο νέο νόμο,προχώρησε στην ψήφισή του,θέλοντας να προσεταιρισθεί τις ψήφους των ακροδεξιών της Γαλλίας εν όψει των επόμενων εκλογών.
Χθες,και στη διάρκεια ομιλίας του,αναφέρθηκε στη μεγάλη «χριστιανική παράδοση» της Γαλλίας,λέγοντας ότι δεν θέλει να δει ούτε μουσουλμανικά φαγητά στα σχολεία,ούτε μιναρέδες στις πόλεις. Και καθώς τα αντι-ισλαμικά συναισθήματα κερδίζουν έδαφος στην Γαλλία,οι αρχές προειδοποίησαν ότι δεν πρόκειται να ανεχθούν τις γιορτές και τα πάρτυ «χοιρινού και κρασιού»,που κάποιες ακροδεξιές ομάδες προγραμματίζουν να διοργανώσουν κοντά σε μουσουλμανικά τεμένη. 

stoxos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου