"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ... ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ! ΜΕ ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΕΩΣ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΕΙ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΚΑΝΤΑΦΙ!



Σε χθεσινή του εμφάνιση ο γιός του Καντάφι "απείλησε" ότι εαν το καθεστώς του πατέρα του καταρρεύσει, τότε η Λιβύη θα γίνει η Σομαλία της Μεσογείου και οι πειρατές θα φτάνουν μέχρι την Σικελία και την Κρήτη, αναφέροντας ρητά τα δύο από τα μεγαλύτερα ΕΛΛΗΝΙΚΑ νησιά της Θάλλασας.

Βέβαια εμείς εδώ άλλους πειρατές δεν μπορούμε να ταϊσουμε καθότι 4 δεκαετίες έχουμε μόνιμους πειρατές να πίνουν το αίμα της Πατρίδας, μερικοί εκ των οποίων μάλιστα διατηρούν ιδιαίτερες πολιτικές και φιλικές σχέσεις με την οικογένεια Καντάφι. Βέβαια θα μπορούσε να πει κάποιος ότι ίσως θα πρέπει να ανησυχούμε και λιγότερο γιατί είναι βέβαιο ότι οι δικοί μας πειρατές θα φροντίσουν να προστατέψουν το λημέρι τους, αν δεν ήταν κοινή πεποίθηση πως είναι τόσο άχρηστοι σε αυτο τον τομέα που πολύ αμφιβάλουμε... Είναι όμως ικανοί να ζητήσουν προμήθεια από τους νέους πειρατές!

"ΣΤΟΧΟΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου