"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Σάββατο, 19 Μαρτίου 2011

ΕΕΑΕ: Να απομακρυνθούν οι Ελληνες από τον πυρηνικό εφιάλτη Ραδιολογικός έλεγχος στο «Ελ. Βενιζέλος» για όσους επιστρέφουν

Συστάσεις προς τους Εληνες που βρίσκονται στην Ιαπωνία απευθύνει η Ελληνική Επιτροπή Ατομικής Ενέργειας (ΕΕΑΕ). Ζητεί την απομάκρυνσή τους από την περιοχή Φουκουσίμα όπου βρίσκεται ο πυρηνικός σταθμός Νταϊίτσι σε ακτίνα 80χλμ. Ραδιολογικός έλεγχος στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» για όσους επιστρέφουν από την Ιαπωνία.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΕΑΕ:

1. Έλληνες πολίτες που βρίσκονται σε ακτίνα 80km από τον πυρηνικό σταθμό Νταϊίτσι, πρέπει οπωσδήποτε να απομακρυνθούν.
2. Στους Έλληνες πολίτες που η αναχώρησή τους από την Ιαπωνία δεν είναι εφικτή συστήνεται τουλάχιστον η μετακίνησή τους προς τις νότιες περιοχές.
3. Όλοι οι Έλληνες πολίτες πρέπει να ακολουθούν πιστά τις οδηγίες των τοπικών αρχών ως προς τα μέτρα προστασίας.
4. Όσον αφορά τους πολίτες, οι οποίοι θα επιστρέψουν στην Ελλάδα, η ΕΕΑΕ έχει οργανώσει σε συνεργασία με το ΔΑΑ «Ελευθέριος Βενιζέλος» το ραδιολογικό έλεγχο των επιβατών και των αποσκευών τους που έρχονται από την Ιαπωνία καθώς και των αεροσκαφών που πραγματοποίησαν απευθείας πτήσεις.
5. Οι πολίτες με σχετικά ερωτήματα ως προς τις ανωτέρω οδηγίες μπορούν να επικοινωνούν με την ΕΕΑΕ (τηλ: +302106506700, +302106506803, +302106506714, email: info@eeae.gr)

Για τον καλύτερο συντονισμό των ενεργειών για την παροχή διευκολύνσεων προς όσους επιθυμούν να επιστρέψουν στην Ελλάδα, ζητείται από τους Έλληνες στην Ιαπωνία να γνωστοποιήσουν τις προθέσεις τους στο υπουργείο Εξωτερικών είτε τηλεφωνικά (+30210 368 1730 και +30210 368 1259) είτε μέσω e-mail: kt@mfa.gr.

Τέλος, επισημαίνεται ότι εξακολουθεί να είναι σε ισχύ η σύσταση για την αποφυγή πραγματοποίησης ταξιδιών στην Ιαπωνία. 

tanea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου