"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Πέμπτη, 17 Μαρτίου 2011

Έτοιμη η Ελλάδα για την αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας στην Ιαπωνία

Σε ετοιμότητα για την αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας στην Ιαπωνία, εάν ζητηθεί, βρίσκονται οι ελληνικές αρχές. Επίσης, το υπουργείο Εξωτερικών έχει προχωρήσει σε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων, προκειμένου να διευκολύνει όσους επιθυμούν να επιστρέψουν στην Ελλάδα και δεν είχαν κατορθώσει να κάνουν σχετικές κρατήσεις.

Η ελληνική πρεσβεία στο Τόκιο έχει ζητήσει απ' όσους επιθυμούν να επιστρέψουν στην Ελλάδα να την ενημερώσουν μέχρι το βράδυ της Τετάρτης, ώστε το υπουργείο Εξωτερικών να κάνει τις απαραίτητες κρατήσεις με ειδική τιμή εισιτηρίου.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΥΠΕΞ Γρηγόρης Δελαβέκουρας δήλωσε στον Βήμα 99,5 ότι υπήρξαν πληροφορίες πως Έλληνες που βρίσκονται στη χώρα δυσκολεύονται να βρουν εισιτήρια για την επιστροφή τους και γι' αυτό η πρεσβεία ανέλαβε να μεσολαβήσει ώστε να γίνουν οι κρατήσεις.

Είμαστε σε επαφή με τους Ευρωπαίους και τους Ιάπωνες εταίρους μας ώστε να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε όποια κατάσταση προκύψει, είπε ο κ. Δελαβέκουρας, τονίζοντας ότι η πρεσβεία ακολουθεί τις κατευθύνσεις των ιαπωνικών αρχών και στο πλαίσιο αυτό συστήνει στους Έλληνες πολίτες να παραμένουν στα σπίτια τους και να αποφεύγουν τις μετακινήσεις.

Σε ανακοίνωση του ΥΠΕΞ σημειώνεται πως λόγω της κατάστασης που επικρατεί, παραμένει σε ισχύ η σύσταση για την αποφυγή πραγματοποίησης ταξιδιών προς την Ιαπωνία.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, όσοι έχουν στοιχεία σχετικά με οικείους τους που βρίσκονται στην Ιαπωνία παρακαλούνται να επικοινωνούν με την Κεντρική Υπηρεσία του Υπουργείου Εξωτερικών στα τηλέφωνα:
  • + 30210 368 1730
  • +30210 368 1259
Οι ελληνικές αρχές είναι επίσης σε ετοιμότητα για την αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας (σκηνές, νερό, φαρμακευτικό υλικό κ.λπ.) στις πληγείσες περιοχές, καθώς και για τη μετάβαση ανδρών των ΕΜΑΚ.

Προς το παρόν, η ιαπωνική κυβέρνηση έχει ζητήσει τη συνδρομή ξένων πυρηνικών επιστημόνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου