"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011

Ανακοίνωση της Ελληνικής Επιτροπής Ατομικής Ενέργειας

Χειροτερεύει η κατάσταση στην Ιαπωνία, σύμφωνα με πρωινή ανακοίνωση της Ελληνικής Επιτροπής Ατομικής Ενέργειας (ΕΕΑΕ), που βασίζεται στην επίσημη πληροφόρηση της ιαπωνικής κυβέρνησης.

Από άποψη ακτινοπροστασίας;
Τα καταγραφόμενα επίπεδα ραδιενέργειας στο χώρο του σταθμού εμφανίζουν αυξητικές τάσεις. Σύμφωνα με τις τελευταίες διαθέσιμες τιμές (16 Μαρτίου,04:00 ώρα Ελλάδος)
ο ρυθμός δόσης στην πύλη του σταθμού Fukushima Daiichi κυμαινόταν στα 3mSv/h (3000μSv/h).

Τα καταγραφόμενα επίπεδα ραδιενέργειας στις γειτονικές προς το σταθμό πόλεις εμφανίζονται αυξημένα.

Όπως προκύπτει από τις διαθέσιμες τιμές ρυθμού δόσης που καταγράφτηκαν χθες σε πόλεις που βρίσκονται εκτός ζώνης αποκλεισμού των 30 km,(19Μsv/h) ήταν στην πόλη
της Fukushima70 km από τον πυρηνικό σταθμό Fukushima Daiichi.

Οι προσπάθειες αντιμετώπισης των σοβαρών τεχνικών προβλημάτων στις μονάδες του πυρηνικού σταθμού Fukushima Daiichi συνεχίζονται και η κατάσταση μεταβάλλεται συνεχώς, με αποτέλεσμα η πληροφόρηση να είναι αποσπασματική.

Ως εκ τούτου, η ΕΕΑΕ αξιολογεί και σχολιάζει συνολικά την κατάσταση με βάση τη ραδιολογική της διάσταση.

Ελεγχος σε συστηματική βάση

Τα επίπεδα ραδιενέργειας στη χώρα μας ελέγχονται σε συνεχή και συστηματική βάση μέσω του εθνικού τηλεμετρικού δικτύου, το οποίο λειτουργεί από το 2000. Τα αποτελέσματα των μετρήσεων είναι διαθέσιμα στον δικτυακό τόπο της ΕΕΑΕ (http://www.eeae.gr), όπου επίσης υπάρχει η δυνατότητα σύνδεσης με το Ευρωπαϊκό δίκτυο EURDEP για τον έλεγχο των επιπέδων ραδιενέργειας στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ενωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου