"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Δευτέρα, 21 Μαρτίου 2011

Νεκρός φέρεται ο πρωτότοκος γιος του Μουαμάρ ΚαντάφιΑνεπιβεβαίωτες πληροφορίες
Σύμφωνα με δικτυακούς τόπους της λιβυκής αντιπολίτευσης και αραβικά μέσα ενημέρωσης ο Χαμίς Καντάφι, γιος του Μουαμάρ φέρεται νεκρός. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο Χαμίς υπέκυψε στα τραύματά του σήμερα το πρωί σε νοσοκομείο της Τρίπολης.

Ο Χαμίς Καντάφι είχε τραυματιστεί το Σάββατο, όταν πιλότος της λιβυκής αεροπορίας έριξε εσκεμμένα το αεροσκάφος του στο κτιριακό συγκρότημα Μπαμπ αλ Αζιζία, όπου πιστεύεται ότι βρίσκονται ο Καντάφι και κάποιοι συγγενείς του.

Ο γιος του λίβυου ηγέτη κατέληξε λόγω των εγκαυμάτων που υπέστη από την επίθεση, σύμφωνα με τον ειδησεογραφικό δικτυακό τόπο Arabian Business, τον οποίο επικαλείται σε τηλεγράφημά του το Γερμανικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

.tanea.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου