"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Δευτέρα, 21 Μαρτίου 2011

Κατέστρεψαν στρατηγείο του ΚαντάφιΚεντρικό κτίριο στη Τρίπολη, την πρωτεύουσα της Λιβύης, το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες αποτελούσε ένα από τα στρατηγεία του Μουαμάρ Καντάφι βομβάρδισαν οι δυνάμεις του ΝΑΤΟ.
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος του Καντάφι, Ιμπραήμ Μούσα επιβεβαίωσε ότι η επίθεση έπληξε κυβερνητικό κτίριο, ενώ η λυβική κυβέρνηση έδειξε στους δημοσιογράφους το κατεστραμμένο κτίριο, χωρίς ωστόσο να είναι ξεκάθαρο αν υπάρχουν απώλειες από την επίθεση.
Η Αγγλία, η Γαλλία και οι Ηνωμένες Πολιτείες συνεχίζουν τις επιθέσεις ενώ σήμερα αναμένεται νέα συνεδρίαση των κρατών-μελών του ΝΑΤΟ, προκειμένου να αποφασιστεί ο τρόπος με τον οποίο θα συνεχιστούν οι επιχειρήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου