"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2015

Προκαλούν πόλεμο! Για πρώτη φορά θα δούμε Αμερικανικές δυνάμεις να συγκρούονται με Ρωσικές επι Ουκρανικού εδάφους!

Αναπληρωτής ΥΠΕΞ Ουκρανίας: «Ετοιμαζόμαστε για μεγάλης κλίμακας πόλεμο με τη Ρωσία»
Για μεγάλης κλίμακας πολεμική σύγκρουση προετοιμάζεται το Κίεβο, σύμφωνα με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εξωτερικών της Ουκρανίας, Βαντίμ Πριστάικο (Vadym Prystaiko), ο οποίος ζήτησε από τον Καναδά να στείλει πολεμική βοήθεια στη χώρα.
«Δεν θέλουμε να τρομάξουμε τους πάντες, αλλάπροετοιμαζόμαστε για μεγάλης κλίμακας πόλεμο», είπε σε συνέντευξη στο καναδικό ραδιόφωνο ο Βαντίμ Πριστάικο.
Επιπλέον, κάλεσε τον Καναδά να στείλει θανατηφόρα όπλα στην Ουκρανία και πρόσθεσε ότι η χώρα τα τελευταία δέκα χρόνια εκπαιδεύει τις στρατιωτικές δυνάμεις του Κιέβου.
prystaiko
Στις 12 Φεβρουαρίου, οι ηγέτες της Ρωσίας, της Ουκρανίας, της Γερμανίας και της Γαλλίας κατέληξαν σε μία συμφωνία με την ουκρανική συμφιλίωση. Η προμήθεια πολεμικής βοήθειας αντιβαίνει τη συμφωνία για την ουκρανική συμφιλίωση, η οποία υπεγράφη στο Μινσκ, την πρωτεύουσα της Λευκορωσίας, στις 12 Φεβρουαρίου Η συμφωνία προβλέπει μια κατάπαυση του πυρός μεταξύ των δυνάμεων του Κιέβου και τους υποστηρικτές της ανεξαρτησίας στη νοτιοανατολική Ουκρανία.
Ο Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών επισήμανε ότι η Ουκρανία έχει χάσει τους δεσμούς της με τη Ρωσία, η οποία αγόραζε το 1/3 των εξαγωγών της Ουκρανίας.
«Μη ξεχνάτε ότι η υποδομή στο Ντονέτσκ έχει ήδη καταστραφεί. Έχουμε χάσει τουλάχιστον το 20% των βιομηχανικών εξαγωγών της Ουκρανίας. Υποχρεωθήκαμε να κλείσουμε την αγορά με τη Ρωσία, η οποία αποτελεί το 1/3 των εξαγωγών και των εισαγωγών μας», τόνισε ο Πριστάικο.
Μάλιστα, σχολίασε και την κατάσταση στο Ντεμπάλτσεβε και εξήγησε ότι «ο μεγαλύτερος κόμβος που είχαμε ποτέ στον σιδηρόδρομο έχει καταστραφεί ολοσχερώς».
Το Ντεμπάλτσεβε, βασικός συγκοινωνιακός κόμβος που βρίσκεται μεταξύ των δύο αυτόνομων περιοχών του Ντονιέτσκ και του Λουχανσκ, έγινε μήλον της έριδος ανάμεσα στις πολιτοφυλακές υπέρ της ανεξαρτησίας και τα κυβερνητικά στρατεύματα, ακόμη και μετά την ενεργοποίηση της κατάπαυσης πυρός με βάση την συμφωνία του Μινσκ την περασμένη εβδομάδα.
 http://alithiastofos.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου