"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

Ηλεκτρονικές κάρτες αντί για εισιτήρια στις συγκοινωνίες


Αλλαγές στο σύστημα χρέωσης όσων χρησιμοποιούν τις συγκοινωνίες προωθεί το υπουργείο Μεταφορών, καθιερώνοντας ηλεκτρονικές κάρτες, που θα αντικαταστήσουν το χάρτινο εισιτήριο και τις κάρτες απεριορίστων διαδρομών.

Με τις νέες ηλεκτρονικές κάρτες αναμένεται να θεσπιστούν δικαιότερες χρεώσεις για τους επιβάτες, ανάλογα με τις αποστάσεις που διανύουν και τον χρόνο που διαρκούν οι μετακινήσεις τους. Για παράδειγμα, θα επέλθει μείωση της τιμής του κομίστρου τα Σαββατοκύριακα ή τις αργίες.

Όπως ανακοίνωσε το Υπουργείο, προετοιμάζεται η έναρξη διαγωνισμού για το έργο του Αυτόματου Συστήματος Συλλογής Κομίστρου, μέσω ΣΔΙΤ. Μέσα στις επόμενες μέρες θα τεθεί σε δημόσια διαβούλευση η Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος και αμέσως μετά θα δρομολογηθεί η δημοπράτηση του.

Αντικείμενο του έργου είναι η υλοποίηση ενός ενιαίου Αυτόματου Συστήματος Συλλογής Κομίστρου, που θα εφαρμοστεί στην γεωγραφική περιοχή αρμοδιότητας του ΟΑΣΑ και θα καλύπτει το σύνολο των αστικών συγκοινωνιών της Αττικής.

Στο πλαίσιο του έργου ο ιδιώτης ανάδοχος θα αναλάβει την χρηματοδότηση, μελέτη, κατασκευή, συντήρηση, λειτουργική υποστήριξη και τεχνική διαχείριση του έργου για 12 χρόνια, ενώ θα αποπληρώνεται βάσει μηχανισμού πληρωμών κατά την περίοδο λειτουργίας του, ο οποίος αξιολογεί την ποιότητα των προσφερόμενων υπηρεσιών.

Σύμφωνα με το Υπουργείο, το ελληνικό δημόσιο δεν «αγοράζει μια προμήθεια», αλλά μια ολοκληρωμένη υπηρεσία για την οποία η πληρωμή που καταβάλλει είναι ευθέως συνδεδεμένη με το επίπεδο υπηρεσιών που λαμβάνει.

Στο τέλος της δωδεκαετούς διάρκειας της σύμβασης, το σύστημα θα μείνει στην κυριότητα του ΟΑΣΑ.

Παράλληλα, σε εξέλιξη βρίσκεται η διαγωνιστική διαδικασία για το έργο του συστήματος τηλεματικής για την πληροφόρηση επιβατών και τη διαχείριση του στόλου για τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ μέσω ΣΔΙΤ.

Η υποβολή των φακέλων εκδήλωσης ενδιαφέροντος αναμένεται εντός του Απριλίου 2011.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου