"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Δευτέρα, 7 Μαρτίου 2011

Ελεν Τόμας Επιστρέφει στην ενεργή δημοσιογραφία


<b>Ελεν Τόμας </b><br>Επιστρέφει στην ενεργή δημοσιογραφία
Η Έλεν Τόμας επί 57 έτη ήταν ανταποκριτής και αργότερα διευθύντρια του γραφείου που κάλυπτε το ρεπορτάζ για τον Λευκό Οίκο στο ειδησεογραφικό πρακτορείο )
▅Έλεν Τόμας. Ένα κέικ από τον Μπαράκ  Ομπάμα στη θρυλική 89χρονη  δημοσιογράφο

Η θρυλική δημοσιογράφος Έλεν Τόμας, που πριν λίγους μήνες είχε εξαναγκαστεί σε παραίτηση από τον δημοσιογραφικό οργανισμό Hearst για λογαριασμό του οποίου κάλυπτε τον Λευκό Οίκο, επέστρεψε στην ενεργό δημοσιογραφία. Αυτή τη φορά σε μια εβδομαδιαία περιφερειακή εφημερίδα της Βιρτζίνια την Falls Church News-Press. Θέμα της πρώτης της στήλης ήταν η κοινωνική ασφάλιση στις ΗΠΑ.
Αξίζει να σημειωθεί ότι αιτία για την απομάκρυνση της Τόμας από τη θέση της ήταν τα σχόλια που είχε κάνει εναντίον του Ισραήλ με αφορμή την επίθεση στα πλοία που μετέφεραν ανθρωπιστική βοήθεια στην Γάζα τον περασμένο Μάιο. Στην ερώτηση του ραβίνου Ντέιβιντ Νεσένοφ, που διαχειρίζεται την ιστοσελίδα RabbiLive.Com, τι έχει να δηλώσει για τους Ισραηλινούς η Τόμας είχε απαντήσει: «Πείτε τους να φύγουν από την Παλαιστίνη» και συνέχισε λέγοντας ότι οι Παλαιστίνιοι βρίσκονται υπό κατοχή σε μια χώρα που τους ανήκει και ότι οι Ισραηλινοί θα έπρεπε να φύγουν από εκεί και να επιστρέψουν «στη Γερμανία, την Πολωνία, ή την Αμερική».
Όταν ο Νεσένοφ ανέβασε στην ιστοσελίδα του το βίντεο με τα σχόλια της Τόμας η υστερία που ακολούθησε ήταν άνευ προηγουμένου. Εκατοντάδες δημοσιεύματα σε έντυπα και ιστοσελίδες που ελέγχονται από το πανίσχυρο ισραηλινό λόμπι της Αμερικής ζητούσαν την κεφαλή της Έλεν επί πίνακι, σε μια προσπάθεια να αποτραβήξουν την προσοχή από τις βαρβαρότητες του Ισραήλ. Ακόμα και ο Λευκός Οίκος, που είχε κάνει χλιαρά σχόλια για την επίθεση του Ισραήλ στην ανθρωπιστική νηοπομπή, δήλωσε ότι τα σχόλια της Τόμας ήταν «προσβλητικά και κατακριτέα».
Η Έλεν Τόμας γεννήθηκε στις 4 Αυγούστου του 1920 από γονείς λιβανέζικης καταγωγής.


Επί 57 έτη ήταν ανταποκριτής και αργότερα διευθύντρια του γραφείου που κάλυπτε τον Λευκό Οίκο του ειδησεογραφικού πρακτορείου United Press International. Ήταν μια από τις πλέον απαιτητικές ρεπόρτερ που δεν δίσταζε να υποβάλλει τις πιο σκληρές ερωτήσεις στον εκάστοτε εκπρόσωπο του Λευκού Οίκου. Ήταν η μόνη δημοσιογράφος που είχε κάθισμα με το όνομά της στην αίθουσα ενημέρωσης του Λευκού Οίκου. Τα υπόλοιπα καθίσματα φέρουν το όνομα δημοσιογραφικών οργανισμών. Οι ανελέητες ερωτήσεις της για τον πόλεμο στο Ιράκ που υπέβαλε στους εκπροσώπους της κυβέρνησης Μπους έχουν μείνει στην ιστορία. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου