"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Δευτέρα 7 Μαρτίου 2011

Νέα "μαργαριτάρια" Πάγκαλου σε συνεντευξή του στη ΝΕΤ



Νέες δηλώσεις που θα συζητηθούν έκανε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος ο οποίος φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Σαββατοκύριακο στη ΝΕΤ». Ο κ. Πάγκαλος αναφέρθηκε στο θέμα των μεταναστών της Υπατίας (με φόντο την τραγωδία στη Σούδα) λέγοντας πως «άτομα γνωστού πολιτικού χώρου θέλουν και επιδιώκουν έναν νεκρό», ενώ τόνισε ότι ως οικονομία βρισκόμαστε στο χειρότερο σημείο με τον ίδιο να έχει «συναίσθηση της τραγικότητας της κατάστασης»!
Μάλιστα, τυχαίο ή όχι δεν γνωρίζουμε, από τον κ. Πάγκαλο ξέφυγε και η λέξη «χρεοκοπήσαμε»!
«Πάρτε τους τώρα από την Υπατία και τιμωρήστε τους υποκινητές τους»
Οργισμένος ήταν ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης κατά των «ατόμων του γνωστού πολιτικού χώρου» που -όπως είπε ο ίδιος- παίζουν παιχνίδι με τις ζωές των μεταναστών της Υπατίας επιδιώκοντας έναν νεκρό για τους σκοπούς τους!
«Όσοι υποστηρίζουν όποιοι κάνουν απεργία πείνας πρέπει να νομιμοποιούνται, πρέπει να σκεφθούν πολύ σοβαρά τι κάνουν. Με κανέναν τρόπο δε μπορούμε αν δεχθούμε τέτοιο εκβιασμό. Υπάρχει πολιτικός χειρισμός στο θέμα και το βλέπουν όλοι. Γιατροί στα νοσοκομεία εμπόδιζαν τη διατροφή τους και τους έστελναν πίσω ετοιμοθάνατους για να μη χάσουν το πτώμα. Είναι άτομα του γνωστού πολιτικού χώρου» τόνισε ο κ. Πάγκαλος για να ερωτηθεί από τον παρουσιαστή της εκπομπής αν πιστεύει ότι προέρχονται από το ΣΥΡΙΖΑ.
"Δεν ξέρω αν είναι ή δεν είναι του ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό που ξέρω», απάντησε διπλωματικά ο κ. Πάγκαλος, «είναι ότι είναι γνωστό σε όλους σε ποιόν πολιτικό χώρο υπάρχουν τέτοιες ιδεολογίες».
Στη συνέχεια, ο κ. Πάγκαλος επεσήμανε ότι πρέπει να απομονωθούν άμεσα όσοι εκμεταλλεύονται τους μετανάστες για πολιτικά παιχνίδια και τόνισε ότι αν έπαιρνε μέρος στη σύσκεψη των αρμόδιων υπουργών για το θέμα θα έλεγε: «Πάρτε τους τώρα από την Υπατία, πηγαίνετε τους στα νοσοκομεία και τιμωρήστε παραδειγματικά αυτούς που ευθύνονται για όλο αυτό».
«Είμαστε στο χειρότερο σημείο. Έχω επίγνωση της τραγικότητας»
Τη δήλωση-βόμβα ότι έχει συναίσθηση της σοβαρότητας και της τραγικότητας της κατάστασης έκανε ο Θεόδωρος πάγκαλος μιλώντας στη συνέχεια για την ελληνική οικονομία.
«Συμφωνώ με τη δήλωση του Γιώργου Παπακωνσταντίνου ότι είμαστε στο χειρότερο σημείο. Έχω επίγνωση της τραγικότητας της καταστάσεως. Πρέπει να είμαστε σοβαροί για να υπάρξει μια διέξοδος. Δεν είμαι απαισιόδοξος αλλά ούτε και αισιόδοξος» είπε με περίσσεια δόση ειλικρίνειας ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης.
Σχολιάζοντας, πάντως, το δύσκολο έργο της κυβέρνησης και 
λέγοντας ότι έπρεπε να αλλάξει πολλά λάθος πράγματα που είχαν γίνει παλαιότερα,του ξέφυγε και ένα «έχουμε χρεοκοπήσει»! Ερήμην του λόγου του ή κάτι ξέρει ο κ. Πάγκαλος; Μόνο ο ίδιος μπορεί να το απαντήσει...
.thebes

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου