"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

Τουρκία: «Το Καστελόριζο δεν ανήκει στο Αιγαίο»


 Την θέση της 'Αγκυρας ότι το Καστελόριζο ανήκει στη Μεσόγειο και όχι στο Αιγαίο, με τη διευκρίνιση ότι δεν αμφισβητείται πως το νησί είναι ελληνικό, επανέλαβε και από την Αθήνα ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών Αχμέτ Νταβούτογλου σε κοινή συνέντευξη Τύπου με τον υπουργό Εξωτερικών Δημήτρη Δρούτσα.

Ο κ. Νταβούτογλου πραγματοποιεί τριήμερη επίσκεψη στην Ελλάδα από σήμερα. Νωρίτερα, συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου και στη συνέχεια με τον κ. Δρούτσα
ενόψει του προγραμματισμού για τη διοργάνωση του 2ου Ανωτάτου Συμβουλίου Συνεργασίας τον Ιούλιο στην Τουρκία.

Αύριο, ο κ. Νταβούτογλου θα έχει εκτενές ιδιωτικό πρόγραμμα, με έμφαση στη Θράκη. Συγκεκριμένα το μεσημέρι, θα μεταβεί αεροπορικώς από την Αθήνα στην Αλεξανδρούπολη. Από εκεί σχεδιάζει να μεταβεί οδικώς στην Κομοτηνή, την Ξάνθη, την Καβάλα (όπου σκοπεύει να επισκεφθεί το Ιμαρέτ και μουσουλμανικά μνημεία) και τη Θεσσαλονίκη (όπου βρίσκεται το τουρκικό προξενείο).

Ο τούρκος υπουργός Εξωτερικών θα έχει επαφές με όλα τα κορυφαία στελέχη της μειονότητας, μεταξύ των οποίων και οι «ψευδομουφτήδες». Δεν προβλέπεται πάντως να επισκεφθεί τα κτίρια των «ψευδομουφτειών». Θα μεταβεί επίσης και σε συλλόγους, όπως η «Τουρκική Ενωση Ξάνθης».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου