"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Σάββατο, 19 Μαρτίου 2011

Συνεχίζονται οι προσπάθειες για την ψύξη των αντιδραστήρων στη ΦουκουσίμαΣτη διάτρηση των οροφών των κτιρίων όπου στεγάζονται οι αντιδραστήρες 5 και 6 στο πυρηνικό εργοστάσιο στη Φουκουσίμα, για να αποφευχθούν εκρήξεις υδρογόνου, προχώρησε η Tokyo Electric Power Co (Tepco).
“Λόγω των φόβων για συγκέντρωση υδρογόνου εκ νέου στους αντιδραστήρες 5 και 6, η Tepco άνοιξε τρεις οπές 3 ως 7,5 εκατοστών στις οροφές” των κτηρίων όπου βρίσκονται οι αντιδραστήρες, ανέφερε εκπρόσωπος της εταιρίας.
Παράλληλα, μηχανικοί χρησιμοποιούν αντλία νερού που λειτουργεί με ντίζελ, για να ρίξουν νερό και να ψύξουν το καύσιμο του αντιδραστήρα 5. Η προσπάθεια να αποκατασταθεί η ηλεκτροδότηση και να χρησιμοποιηθούν ηλεκτρικές αντλίες νερού διαρκεί ημέρες στο εργοστάσιο.
Επίσης , οι μηχανικοί κατάφεραν να συνδέσουν ένα ηλεκτρικό καλώδιο με τον αντιδραστήρα 2, για να τεθούν σε λειτουργία τα συστήματα ψύξης, αλλά η παροχή ρεύματος δεν έχει ακόμα αποκατασταθεί.
Νωρίτερα, η υπηρεσία πυρηνικής ασφάλειας είχε ανακοινώσει ότι η ηλεκτροδότηση θα αποκατασταθεί σήμερα σε τέσσερις από τους έξι αντιδραστήρες του εργοστασίου στη Φουκουσίμα.
Την ίδια στιγμή, αυξημένα επίπεδα ραδιενέργειας ανιχνεύτηκαν στο γάλα και το σπανάκι στις επαρχίες Φουκουσίμα και Ιμπαράκι, οι οποίες βρίσκονται κοντά στον πυρηνικό σταθμό,  ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος της Ιαπωνίας Γιουκίο Εντάνο.
Οι ιαπωνικές αρχές συνέστησαν στον πληθυσμό που εγκαταλείπει την περιοχή κοντά στον πυρηνικό εργοστάσιο, τη λήψη ιωδίου, που είναι προληπτικό μέτρο για την αντιμετώπιση του καρκίνου του θυρεοειδούς.
Εν τω μεταξύ, αυξάνεται συνεχώς ο αριθμός των νεκρών από τον φονικό  σεισμό και το επακόλουθο  τσουνάμι της 11ης Μαρτίου.
Η αστυνομία  κάνει λόγο για 7.197 επιβεβαιωμένους θανάτους, ενώ 10.905 άνθρωποι παραμένουν αγνοούμενοι.
Ο Ιαπωνας πρωθυπουργός Ναότο Καν σχεδιάζει να καλέσει την αντιπολίτευση να συμμετάσχει σε έναν “ευρύ συνασπισμό”, για να υπάρξει από κοινού διαχείριση της πολιτικής για την ανοικοδόμηση της χώρας.
Τέλος ,  σεισμική δόνηση μεγέθους 6,1 βαθμών σημειώθηκε στην επαρχία Ιμπαράκι, η οποία βρίσκεται σε απόσταση μικρότερη των 100χλμ βορειοανατολικά του Τόκιο.
ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου