"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Σάββατο, 19 Μαρτίου 2011

21 Μαΐου 2011: Έρχεται η συντέλεια του κόσμου;


Πολλές ερμηνείες έχουν ακουστεί για την καταστροφή που συντελείται στην Ιαπωνία: ορισμένοι Αμερικανοί αναφέρουν σε Facebook και Twitter ότι πρόκειται για μια "νίκη" μετά την ιαπωνική επίθεση στο Περλ Χάρμπορ το 1941, ο αγιατολάχ Kazem Sedigh, ιμάμης στην Τεχεράνη πιστεύει ότι αποτελεί συνέπεια της "αύξησης των παράνομων σεξουαλικών σχέσεων" και των "ελαφρά ντυμένων γυναικών", ενώ μεγάλη ομάδα Αμερικανών Χριστιανών είναι πεπεισμένη ότι σημαίνει πως το τέλος του κόσμου πλησιάζει!
Οι επαναλαμβανόμενες "βιβλικές" φυσικές καταστροφές έχουν ανανεώσει το ενδιαφέρον ομάδων Αμερικανών που αναμένουν την Αποκάλυψη. Σε καραβάνια, διασχίζουν τις ΗΠΑ, πληρώνουν για τεράστιες διαφημιστικές αφίσες κατά μήκος αυτοκινητοδρόμων, κατασκηνώνουν στην Καλιφόρνια και οργανώνονται μέσω ιστοσελίδων κοινωνικής δικτύωσης, blogs και ιντερνετικά ραδιόφωνα, παράλληλα με τη δραστηριότητά τους στις τοπικές εκκλησίες. Ο στόχος τους: να προετοιμαστεί την Αμερική για την επιστροφή του Χριστού και την Ημέρα της Κρίσης.
Σύμφωνα με τον Χάρολντ Κάμπινγκ, πρόεδρο της Family Stations Inc., ενός διεθνούς δικτύου ευαγγελικών ραδιοφωνικών σταθμών, που συστάθηκε βάσει του μοντέλο μαθηματικοποίησης των βιβλικών προφητειών (παρεμπιπτόντως, είχε ήδη προβλέψει το τέλος του κόσμου για τις 6 Σεπτέμβρη 1994, προφανώς χωρίς επιτυχία), ο κόσμος θα καταστραφεί στις 21 Μαΐου 2011.
Σε άρθρο που δημοσιεύτηκε στο The Christian Post, τη μεγαλύτερη χριστιανική έκδοση στις ΗΠΑ, ο John Claeys, συγγραφέας του βιβλίου "Apocalypse 2012 : The Ticking of the End Time Clock", έγραψε: "Η αυξημένη σεισμική δραστηριότητα είναι μια ακόμη απόδειξη ότι πλησιάζουμε στο τέλος του χρόνου, με την επιστροφή του Χριστού ως το αποκορύφωμα. Πλησιάζουμε την ευλογημένη στιγμή, που ο Ιησούς θα κατεβεί από τον ουρανό για να ευχαριστήσει όλους εκείνους που πίστεψαν σ 'αυτόν και να τους δώσει την αιώνια ζωή".
Οι ομάδες αυτές που αναμένουν την Αποκάλυψη έχουν μεγάλη ιστορία στις ΗΠΑ. Από το 19ο αιώνα, ο πρώτος Αμερικανός που προέβλεψε το τέλος του κόσμου, ο Γουίλιαμ Μίλερ είχε υπολογίσει ότι η επιστροφή του Ιησού στη Γη θα πραγματοποιηθεί κάπου μεταξύ 21 Μαρτίου του 1843 και της 21 του Μαρτίου 1844. "Το γεγονός θα είναι κατακλυσμιαίο", ανέφερε.
Το 2010, το 41% των Αμερικανών πίστευε σε μια επιστροφή του Χριστού πριν από το 2050, σύμφωνα με το έγκυρο ερευνητικό ινστιτούτο Pew. Η Αποκάλυψη είναι ένα ζήτημα που λάμβανε σοβαρά υπόψη η πλειοψηφία των ερωτηθέντων: το 58% εξ αυτών πίστευε σίγουρα ότι θα γινόταν ένας παγκόσμιος πόλεμος πριν το 2050 και το 53% θεωρούσε πιθανή μια τρομοκρατική πυρηνική επίθεση εναντίον των Ηνωμένων Πολιτειών πριν από την ίδια ημερομηνία. 
//tvxs

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου