"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τετάρτη, 16 Μαρτίου 2011

ΗΜΕΡΑ ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΕΝΘΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΝΑ ΚΥΜΑΤΙΣΟΥΝ ΜΕΣΙΣΤΙΕΣ ΟΙ ΣΗΜΑΙΕΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ


ΚΛΕΙΝΟΥΝ 1.056 ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ-«ΣΦΑΓΗ» 1.933 ΣΧΟΛΕΙΩΝ
ΕΘΝΙΚΟ ΠΕΝΘΟΣ
  Ημέρα Εθνικού Πένθους για την Παιδεία της Ελλάδας πρέπει να χαρακτηρίζεται στο εξής η σημερινή, κατά την οποία δόθηκαν στη δημοσιότητα οι "λίστες των προγραφών" των Σχολείων, τα οποία αποφάσισε να κλείσει η Κυβέρνηση του Μνημονίου με διαταγή "Ηρώδη"!
   1.993 Σχολεία "συγχωνεύονται"! Από αυτά τα 1.523 είναι Νηπιαγωγεία και Δημοτικά και 410 Γυμνάσια και Λύκεια!


ΚΛΕΙΝΟΥΝ 1.056 ΣΧΟΛΕΙΑ
   Από τις συγχωνεύσεις προκύπτουν 877 μεγαλύτερα σχολεία-"στρατόπεδα" και επομένως κλείνουν συνολικά 1.056 Σχολεία!
   Έτσι εκατοντάδες χωριά ερημώνουν, χιλιάδες παιδιά μπαίνουν σε επικίνδυνη καθημερινότητα, καθώς πολλά από αυτά θα μετακινούνται σε δύσβατους και επικίνδυνους δρόμους, πολλά προνήπια αποκλείονται από την εκπαιδευτική διαδικασία με ολέθριες συνέπειες στη σχολική τους πορεία, εκατοντάδες παιδιά στοιβάζονται αντιπαιδαγωγικά σε τάξεις με πολύ περισσότερους μαθητές που δυσκολεύουν τρομακτικά την εκπαιδευτική διαδικασία, εκατοντάδες καθαρίστριες χάνουν τη θέση απασχόλησης και το έστω πενιχρό μα απόλυτα αναγκαίο εισόδημά τους, μόνο και μόνο για να γραφούν μερικά μηδενικά λιγότερα στον προϋπολογισμό του Υπουργείου που δεν υπηρετεί, αλλά ούτε εξυπηρετεί την Εθνική Παιδεία, γι΄ αυτό και ίσως κατήργησε το "Εθνικής" από τον τίτλο του...


ΕΘΝΙΚΗ ΝΤΡΟΠΗ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ
  Και βέβαια το ποσό των λειτουργικών εξόδων όλων αυτών των σχολείων που καταργούνται, δεν είναι πάνω από 4 με 5.000.000 ευρώ το χρόνο, τη στιγμή που μόνο το κυβερνών κόμμα λάμβανε μέχρι πρότινος σε ετήσια βάση 25.000.000 ευρώ από τον Προϋπολογισμό, πράγμα που μετατρέπει πια σε Εθνική Ντροπή το κλείσιμο των μικρών σχολειών!
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΚΑΙ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ
ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΜΑΖΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ
   Από την άλλη, η Ιστορία μας διδάσκει, πως μόνο βάρβαροι και κατακτητές αποτόλμησαν να κλείσουν μαζικά σχολεία της Ελλάδας, που με τόσο κόπο, τόσο αίμα, τόσους αγώνες κατόρθωσαν να φτιάξουν οι Έλληνες στα χωριά τους!


ΜΕΣΙΣΤΙΕΣ ΟΙ ΣΗΜΑΙΕΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ
   Γι΄ αυτό οι σημαίες, τουλάχιστον σε όλα τα σχολεία που κλείνουν, πρέπει πλέον  να κυματίζουν μεσίστιες! Είναι μέρες Εθνικού Πένθους για την Παιδεία! Μέρες Κατοχής και Εθνικής Ντροπής!

noiazomai.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου