"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Παρασκευή, 4 Μαρτίου 2011

Θα προσφύγει στις κάλπες ο ηγέτης της Μαλαισίας


Πιθανόν να καταφύγει στις κάλπες μετά τις περιφερειακές εκλογές του Σαραβάκ, που ενδεχομένως τον επηρεάσουν προς μια τέτοια απόφαση, δήλωσε ο πρωθυπουργός της Μαλαισίας Νατζίμπ Ρατζάκ.
" Το Σαραβάκ θα αποτελέσει παράμετρο της τελικής απόφασης ", δήλωσε ο Νατζίμπ στο Ρόιτερ, προσθέτοντας ότι για την κυβερνητική συμμαχία της οποίας ηγείται, θα ήταν θετικό αποτέλεσμα η διατήρηση της πλειοψηφίας των 2/3 στο τοπικό κοινοβούλιο του Σαραβάκ.
Πάντως παρά το ότι η επόμενη γενική εκλογική αναμέτρηση, δεν προβλέπεται νωρίτερα από το 2013, συζητείται για κατά πόσο, ο πρωθυπουργός Νατζίμπ, μπορεί να δοκιμάσει πρόωρες κάλπες, εφόσον τα αποτελέσματα στο Σαραβάκ κριθούν θετικά για τον κυβερνητικό συνασπισμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου