"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

Περίεργη δολοφονική επίθεση σε 22χρονο

Σε εξέλιξη είναι αυτή την ώρα ανθρωποκυνηγητό της αστυνομίας για τον εντοπισμό των δραστών που πυροβόλησαν έναν 22χρονο στο σπίτι του στο Καναλάκι Πρέβεζας, μπροστά στα μάτια της μητέρας του.
Ο νεαρός μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένος στο νοσοκομείο της Πρέβεζας, όπου υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση.
Οι άγνωστοι πριν εισβάλουν στο σπίτι, έκοψαν το καλώδιο του ΟΤΕ για να χαθεί κάθε τηλεφωνική επικοινωνία. Στη συνέχεια πυροβόλησαν με πιστόλι τρεις φορές τον 22χρονο, ο οποίος εκείνη την ώρα διάβαζε.
Την ίδια στιγμή μπήκε στο σπίτι και η μητέρα του, από την οποία οι δράστες άρπαξαν την τσάντα της και τράπηκαν σε φυγή.
Παρά το σοκ της γυναίκας, η οποία αντίκρισε τον γιο της αιμόφυρτο στο δάπεδο, κάλεσε σε βοήθεια και οι γείτονες που προσέτρεξαν μετέφεραν αρχικά τον 22χρονο στο Κέντρο Υγείας και στη συνέχεια στο νοσοκομείο της Πρέβεζας.
Σύμφωνα με μαρτυρίες των γειτόνων πρόκειται για δύο αλλοδαπούς που εργάζονται στην περιοχή
Ιδιαίτερα σοβαρή κρίνεται από τους γιατρούς η κατάσταση του 22χρονου, γι αυτό και οι γιατροί του νοσοκομείου Πρέβεζας έκριναν αναγκαία την μεταφορά του στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων, διαδικασία που άρχισε πριν λίγο.
Η οικογένεια του θύματος διατηρεί δύο κοσμηματοπωλεία  στην περιοχή και σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά οι δράστες έφυγαν παίρνοντας και σημαντικό αριθμό χρυσαφικών που υπήρχαν στο σπίτι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου