"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

Που υπάρχουν «Κοινωνικά φαρμακεία» στην Ελλάδα ... δωρεάν προσφορά φαρμάκων σε ευπαθείς ομάδες

Στην Αθήνα: Το «Κοινωνικό Φαρμακείο»,μία από τις σημαντικότερες και πρωτοποριακές δομές του Ιδρύματος Αστέγων του Δήμου Αθηναίων. Καλύπτει εντελώς δωρεάν, τη φαρμακευτική περίθαλψη ατόμων που ζουν κάτω από τα όρια της φτώχειας, ώστε να είναι ευχερέστερη η κοινωνικο-προνοιακή τους αποκατάσταση. Για την υλοποίηση του προγράμματος αυτού συνεργάζονται το Ίδρυμα Αστέγων και τα Δημοτικά Ιατρεία του Δήμου Αθηναίων, ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων, ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Αττικής και η ΜΚΟ «Φαρμακοποιοί του Κόσμου». Το «Κοινωνικό Φαρμακείο» λειτουργεί σε καθημερινή βάση, εκτός Σαββάτου και Κυριακής 09:00 π.μ. – 15:00 μ.μ..
Η λειτουργία του είχε διακοπεί τον Νοέμβριο του 2010 αλλά ξεκίνησε ξανά. (Δημαρχιακό Μέγαρο Αθήνας Τηλ. 210 3722001, Δημαρχείο Τηλ. 210 5277000).

Στο Κιλκίς Θεσσαλονίκης: Η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση του Δήμου Κιλκίς, ο Ιατρικός Σύλλογος Κιλκίς και ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Κιλκίς, βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την έναρξη λειτουργίας του Κοινωνικού Ιατρείου – Φαρμακείου «ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΤΗΛΙΑΚΟΣ» στην πόλη του Κιλκίς, επί της οδού Σπάρτης 13.Τηλέφωνα επικοινωνίας: 23410-22114 / 23410- 23285 / 23410-25817.

Στο Βόλο: Το πρώτο «Κοινωνικό Φαρμακείο» στο Βόλο, με έδρα το Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητρόπολης Δημητριάδος, ιδρύεται στο Βόλο. Σκοπός είναι η δωρεάν προσφορά φαρμάκων οικιακής χρήσης σε ευπαθείς κοινωνικών και η ανακύκλωση των ληγμένων φαρμάκων. Τόποι συγκέντρωσης των φαρμάκων ορίστηκαν οι ενορίες του Δήμου Βόλου και το Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητρόπολης Δημητριάδος. ( Ιερά Μητρόπολις Δημητριάδος Τηλ.: 24210 93501)
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου