"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Σάββατο, 7 Ιανουαρίου 2012

Αρχιφύλακας έκλεβε καύσιμα μαζί με Αλβανό

Αρχιφύλακας της Αστυνομίας που υπηρετεί στην Ηγουμενίτσα, συνελήφθη για κλοπή καυσίμων, μαζί με ένα Αλβανό συνεργάτη του.

Αρχιφύλακας έκλεβε καύσιμα μαζί με Αλβανό
Συγκεκριμένα από αστυνομική έρευνα που έγινε ύστερα από καταγγελία 53χρονου ιδιοκτήτη μηχανήματος έργων, συνελήφθη ο 41χρονος αρχιφύλακας ο οποίος κατηγορείται ότι προχθές το βράδυ, μαζί με έναν 26χρονο, Αλβανικής καταγωγής, έκλεψαν καύσιμα από το ρεζερβουάρ του μηχανήματος έργων, στον Άγιο Βλάσιο Θεσπρωτίας.
O 41χρονος αρχιφύλακας, συνελήφθη στην Ηγουμενίτσα, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας. Ο 26χρονος αλλοδαπός συνεργάτης του δεν βρέθηκε και αναζητείται.
Ο αστυνομικός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Θεσπρωτίας, ενώ με απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, τέθηκε σε διαθεσιμότητα. Παράλληλα διατάχθηκε σε βάρος του και η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου