"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Σάββατο, 7 Ιανουαρίου 2012

Ιταλία: Σοκ από τη δολοφονία ενός κοριτσιού 9 μηνών


Ένα κοριτσάκι εννέα μηνών τραυματίσθηκε θανάσιμα κατά την διάρκεια ληστείας στην συνοικία Τορπινιατάρα, στην νότια περιφέρεια της Ρώμης.

Οι γονείς του, Κινέζοι μετανάστες, είχαν μόλις κλείσει το καφέ μπαρ ιδιοκτησίας τους όταν στις εννέα τοπική ώρα, χθες βράδυ, τους πλησίασαν δυο άτομα με καλυμμένο το πρόσωπο, τα οποία απαίτησαν να παραδώσουν τις εισπράξεις της ημέρας: περίπου πέντε χιλιάδες ευρώ.

Το ζευγάρι προέβαλλε αντίσταση και οι κακοποιοί πυροβόλησαν τον 40χρονο μετανάστη -τραυματίζοντας θανάσιμα την μικρή Τζόι, που βρισκόταν στην αγκαλιά του.

Ο πατέρας μεταφέρθηκε τραυματίας σε κεντρικό νοσοκομείο της Ρώμης. Η μητέρα, σε κατάσταση σοκ, δεν ξέρει ακόμη ότι η μικρή απεβίωσε.

Ο δήμαρχος της Ρώμης Τζάνι Αλεμάνο δήλωσε ότι "τα άτομα αυτά με κτηνώδη ένστικτα θα πρέπει οπωσδήποτε να συλληφθούν, να δοθεί μια άμεση και αποτελεσματική απάντηση".

Τους τελευταίους δώδεκα μήνες, στην ιταλική πρωτεύουσα σήμανε συναγερμός εξαιτίας της εγκληματικότητας: 35 πολίτες δολοφονήθηκαν στην μέση του δρόμου, πολλοί κατά την διάρκεια της ημέρας. Οι φόνοι εκτείνονται από τις απόκεντρες περιοχές Σαν Μπαζίλιο και Φιντένε, μέχρι την αστική περιοχή Πράτι, κοντά στα κεντρικά δικαστήρια της Ρώμης.

Σύμφωνα με ανακριτές τις διέπραξαν ομάδες εγκληματιών διαφόρων χωρών που έχουν αρχίσει να συγκρούονται για τον έλεγχο του εμπορίου ναρκωτικών. Παράλληλα όμως σύμφωνα με πολλούς σχολιαστές πρόκειται και για οργανώσεις που συνδέονται με την μαφία της Καλαβρίας, την Ντρανγκέτα.

Οι φόνοι διαπράττονται έξω από θέατρα, χώρους στάθμευσης, εισόδους πολυκατοικιών. Μετά την χθεσινή ληστεία στην Τορπινιατάρα, ο δήμος της Ρώμης ανακοίνωσε ότι διπλασιάσθηκαν τα σημεία ελέγχου της αστυνομίας και των καραμπινιέρων. Η κινητοποίηση έχει στόχο να μην μετατραπεί η Ρώμη, σε "δεύτερη Νάπολη"-όπου οι εκτελέσεις είναι σχεδόν καθημερινό φαινόμενο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου