"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2012

Στο τραπέζι αύξηση θητείας στον στρατό

Στο τραπέζι αύξηση θητείας στον στρατό

Ολα τα ενδεχόμενα βρίσκονται ανοιχτά σχετικά με τη διάρκεια της θητείας, ακόμη και η αύξησή της έως και τρεις μήνες. Τα Γενικά Επιτελεία επιμένουν για δωδεκάμηνο, όμως ο υπουργός Αμυνας, Δ. Αβραμόπουλος, τονίζει ότι πρέπει «να αξιολογηθούν όλα» πριν από την τελική απόφαση

Ολα τα ενδεχόμενα ανοιχτά με τη διάρκεια της θητείας ακόμη και η αύξησή της, όπως προκύπτει από χθεσινή δήλωση του υπουργού Εθνικής Αμυνας Δ. Αβραμόπουλου. Ο καθ' ύλην αρμόδιος υπουργός Αμυνας ερωτηθείς από το «Εθνος» τόνισε ότι η συζήτηση των τελευταίων ημερών για πιθανή αύξηση της στρατιωτικής θητείας αφορά τις σχετικές μελέτες και εισηγήσεις που έχουν ζητηθεί από τα Γενικά Επιτελεία.
Οι στρατιωτικοί επιμένουν στην αύξηση της στρατιωτικής θητείας έως και 3 μήνες, από 9μηνο που ισχύει σήμερα να πάει στο 12μηνο, για την κάλυψη των προβλημάτων επάνδρωσης των υφιστάμενων στρατιωτικών μονάδων, χωρίς ωστόσο να προτείνουν δραστική περικοπή στρατοπέδων στην ενδοχώρα.
Πάντως η όποια απόφαση για τη διάρκεια της θητείας θα είναι πολιτική και θα ληφθεί «εν καιρώ», όπως υπογραμμίζει με νόημα ο Δ. Αβραμόπουλος, εννοώντας σαφώς ότι η παρούσα κυβέρνηση Παπαδήμου δεν πρόκειται να καταπιαστεί με το ακανθώδες θέμα της θητείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου