"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2012

Και νυχτερινές προκλήσεις των Τούρκων μετά την πτήση πάνω από τη Ρω

Με νυχτερινές επικίνδυνες πτήσεις συμπλήρωσαν τις προκλήσεις τους οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις. Νωρίς xθες το βράδυ, έξι τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη μπήκαν παρανόμως στο FIR Αθηνών νοτίως της Λέσβου και βγήκαν νοτίως της Χίου. Ελληνικά μαχητικά έσπευσαν προς αναχαίτιση και αναγνώριση των τουρκικών αεροσκαφών. Το μεσημέρι, η Άγκυρα προχώρησε σε ευθεία πρόκληση με σχεδιασμένη επί τούτου υπέρπτηση της νήσου Ρω, δίπλα στο Καστελόριζο.

Όπως ανακοίνωσε το ΓΕΕΘΑ, τουρκικό ελικόπτερο τύπου S-70 Σικόρσκι - ναυτικής συνεργασίας - μπήκε στο FIR Αθήνας στις 14:51, δυτικά του Καστελορίζου.

Αφού αρχικά μπαινόβγαινε  στον ελληνικό χώρο σε μορφή ζιγκ ζαγκ, πραγματοποίησε υπέρπτηση της νήσου Ρω στα 200 πόδια (περίπου 70 μέτρα) στις 15:24. Από το  FIR Αθήνας εξήλθε στις 15:30.


Στην περιοχή έσπευσε ζεύγος αεροσκαφών αναχαίτισης της Πολεμικής Αεροπορίας, την ώρα που το ελικόπτερο είχε στρέψει  βόρεια και έφευγε προς το τουρκικό έδαφος.


Πηγές του ελληνικού ΓΕΕΘΑ αναφέρουν ότι συνήθως σε περιπτώσεις πτήσεως ελικοπτέρων, η διαδικασία αναγνώρισης - αναχαίτισης είναι διαφορετική από αυτή του μαχητικού αεροσκάφους,  λόγω της φύσεως του μέσου.


Οι ίδιες πηγές σημειώνουν ότι είναι πρώτη φορά που τουρκικό ελικόπτερο προχωρά σε πρόκληση με απογείωση από την  ξηρά  και όχι με απονήωση από πολεμικό πλοίο.


Το στοιχείο αυτό συνηγορεί, λένε, στο ότι είναι φανερό ότι υπήρχε συγκεκριμένος σχεδιασμός για πρόκληση.


Συνολικά, όλη την ημέρα, τουρκικά αεροσκάφη και ελικόπτερα παραβίασαν 14 φορές τον εθνικό εναέριο χώρο.

Πάει στην Τουρκία ο Αβραμόπουλος
Να σημειωθεί ακόμα ότι ο υπουργός Άμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος έχει προσκληθεί επισήμως στην Άγκυρα και η επίσκεψη αυτή θα πραγματοποιηθεί στις αρχές Φεβρουαρίου.
Επίσης, μόλις την περασμένη  εβδομάδα ο υπουργός ΕΕ της Τουρκίας κ. Μπαγίς πραγματοποίησε (ανεπίσημη) επίσκεψη στην Αθήνα και είχε πολύωρη συνάντηση με τον Έλληνα υπουργό στο Πεντάγωνο - αναφέρθηκε μάλιστα εκτενώς στην ανάγκη ειρηνικής συνύπαρξης και τόνισε ότι αρχίζει η δόμηση της νέας φάσης συνεργασίας των δύο χωρών:
«Όντας και οι δύο εταίροι του ΝΑΤΟ έχουμε την υποχρέωση να προστατεύουμε ο ένας τον άλλο και όχι να ζημιώνουμε ο ένας τον άλλο. Και οι λαοί μας επίσης αξίζουν κάτι καλύτερο, έχουν την απαίτηση από εμάς να διατηρούμε καλές σχέσεις και δόξα τω Θεώ έχουμε πολύ καλές σχέσεις», είπε ο κ. Μπαγίς  απαντώντας στην προσφώνηση του υπουργού Άμυνας ότι με την επίσκεψή του «επιβεβαιώθηκε για ακόμη μία φορά η ισχυρή μας βούληση να καλλιεργήσουμε καλές φιλικές σχέσεις μεταξύ των δύο λαών μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου