"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Κυριακή, 15 Ιανουαρίου 2012

Σκόπια: «Κήδεψαν» την Ελλάδα και έκαψαν την γαλανόλευκη.Το υπερεθνικιστικό καθεστώς του Γκρούεφσκι, έπεισε τους γείτονες, ότι για όλα φταίει η Ελλάδα. Δηλητηριάζει κάθε μέρα την κοινή γνώμη της χώρας του που βρίσκεται πλέον στα όρια της γενικής παράνοιας και καταφεύγει σε γραφικές, ακραίες ενέργειες, όπως η παρακάτω:
Στην πόλη Vevčani της FYROM, κοντά στα σύνορα με την Αλβανία, διοργανώνεται κάθε χρόνο την Πρωτοχρονιά (στις 13 Ιανουαρίου δηλαδή) παρέλαση καρνάβαλων και άλλες εκδηλώσεις με παγανιστικά χαρακτηριστικά, που παραπέμπουν στην αρχαιότητα, το γνωστό στη FYROM vevcani carnival .

Στη χθεσινή παρέλαση, η μικρή κωμόπολη των 2.500 κατοίκων, γέμισε με την παρακάτω αφίσα:
Είναι "κηδειόχαρτο" της Ελλάδας, το οποίο λέει:
Καλά νέα
Ξαφνικά, μετά από μια παρατεταμένη αναταραχή, μείναμε χωρίς τον αγαπημένο μας γείτονα,  την πρώην Τουρκική επαρχία HELL-ASS (Greece, Hellas, Ellada, Yunanistan ή όπως αλλιώς αυτοαποκαλούνται). Ήταν 181 ετών.
Γεννήθηκε το 1830 (Πρωτόκολλο του Λονδίνου) - Πέθανε το 2011 (Χάγη)
Οι τεθλιμμένοι συγγενείς: Ευρωπαική Ένωση, ΗΠΑ, Ρωσία, Σερβία, Αίγυπτος, Χατζημαρκάκης, Borjan Jovanovski, Vladimir Milcin, Branko Gerovski, Biljana Sekulovska και υπόλοιποι.

Την αφίσα, εκτός από τις κολώνες, την περιέφεραν με τον τρόπο που βλέπετε:

Στο τέλος έκαψαν και το φέρετρο της Ελλάδας

ο Πρόεδρος της "Δημοκρατίας" της FYROM, Γκιόργκι Ιβάνωφ και ο Πρωθυπουργός Νίκολα Γκρούεφσκι, μετά των συζύγων τους, πήγαν εκκλησία στα Σκόπια

αλλά ο πρώην Πρόεδρος της FYROM, Μπράνκο Τσρβένκοβσκι ήταν στο Vevčani 
δείτε το βίντεο με το κάψιμο της ελληνικής σημαίας

http://taxalia.blogspot.com/2012/01/fyrom_14.html
http://kolotoubes.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου