"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

Μπάζει απο παντού το ΥΠ.ΕΞ. - Οι "Τσάμηδες" φέρνουν θέμα "Τσαμουριάς" στο Διεθνές Δικαστήριο

tsam-law-uk-400x300
Σε βρετανική δικηγορική εταιρία διεθνούς φήμης, απευθύνθηκαν οι "Τσάμηδες" για την διεθνή αναγνώριση της "γενοκτονίας" τους από τους Έλληνες, την επιστροφή τους στην Θεσπρωτία και την απόδοση των "περιουσιών" τους στην Ελλάδα... Ταυτόχρονα, δηλώνουν ότι ακόμα και το ζήτημα των Αλβανών μεταναστών στην Ελλάδα, αποτελεί... εθνικό θέμα για την Αλβανία.
Αυτό αποκάλυψε με συνέντευξη του στην αλβανική εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ, ο πρόεδρος του «Κόμματος Δικαιοσύνης, Ενσωμάτωσης και Ενότητας», Σπετίμ Ίντριζι. Μάλιστα, δεν έκρυψε ότι η εταιρία που έχει προσλάβει είναι εξπέρ του διεθνούς Δικαίου σε παρόμοιες υποθέσεις. Κοινώς η Ελλάδα την έχει βαμμένη δηλαδή...
"Οι Τσάμηδες θα επιστρέψουν στα σπίτια τους" δηλώνει προκλητικά ο Ίντριζι και συνεχίζει "εργαζόμαστε ακούραστα για να καταλήξουμε σε εκείνη την ημέρα".
Όπως ανέφερε, οι Τσάμηδες περιμένουν το πόρισμα της έρευνας των Βρετανών νομικών τους συμβούλων για να αποφασισθεί ποια θα είναι τα βήματα που θα ακολουθήσουν ώστε να φέρουν το θέμα στο διεθνές προσκήνιο, όπως και τι να απαιτήσουν από την Ελλάδα.
"Δεν επιδιώκουμε μόνον την επιστροφή των περιουσιακών στοιχείων" τονίζει "αλλά να καθοριστεί τι ακριβώς συνέβη στο τέλος του Β΄ Παγκόσμιου Πολέμου: τη γενοκτονία, δηλαδή, κατά των Αλβανών-Τσάμηδων και την επιστροφή όλων των δικαιωμάτων στον αλβανικό πληθυσμό από την Ελλάδα".

Εθνικό θέμα της Αλβανίας το μεταναστευτικό της... Ελλάδος
Μεταξύ άλλων στην συνέντευξη του, ο Σπετίμ Ίντριζι αναφέρει ότι το πλαίσιο των διεκδικήσεων των Τσάμηδων από την Ελλάδα έχει τις ευλογίες και του Μπερίσα, ενώ δεν κρύβει ότι τα ζητήματα των Αλβανών μεταναστών στην Ελλάδα αποτελούν και πρέπει να αποτελούν... εθνικό θέμα για την Αλβανία...

"Αυτός ο αιώνας είναι ο αιώνας των Αλβανών και στο τέλος του θα είναι πολύ διαφορετικός, από ό, τι πριν από έναν αιώνα. Η στάση της κυβέρνησης Μπερίσα είναι μια στάση που πρέπει να έχει κάθε κυβέρνηση της Αλβανίας: να πιέζει συνεχώς, δηλαδή, για εποικοδομητική επίλυση του ζητήματος των Τσάμηδων, για την επίλυση του θέματος των Αλβανών της πΓΔΜ και για την επίλυση των ζητημάτων των Αλβανών μεταναστών, καθώς όλα αυτά αποτελούν εθνικά ζητήματα της Αλβανίας. Εμείς έχουμε καταφέρει σε πολύ λίγο χρόνο να ευαισθητοποιήσουμε τον Αλβανικό λαό και θα συνεχίσουμε να πράττουμε το ίδιο".

Μπαράζ προκλήσεων τις τελευταίες ημέρες
Προ ημερών αλβανικό κανάλι με κρυφές και φανερές κάμερες εισέβαλε σε χωριά της Θεσπρωτίας, τρομοκρατώντας τους κατοίκους και παρουσίασε ντοκυμαντέρ στην Αλβανική τηλεόραση, σύμφωνα με το οποίο οι Τσάμηδες υπέστησαν γενοκτονία από τους Έλληνες, προκαλώντας την Αλβανική κυβέρνηση να αναδείξει το θέμα της «Τσαμουριάς».


Μάνος Μεϊμαράκης
elkosmos.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου