"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τετάρτη, 2 Μαρτίου 2011

Κωνσταντίνος Πλεύρης: Δεν θα μας φιμώσουν

020311-zaf-plevris-02
Πραγματοποιήθηκε σήμερα, στις 12 το μεσημέρι, στα γραφεία του "ΕΚ" η συνέντευξη Τύπου που έδωσαν οι Κώστας Πλεύρης και Δημήτρης Ζαφειρόπουλος, για τον "αντιρατσιστικό" νόμο, που η κυβέρνηση προτίθεται να φέρει στην Βουλή προς ψήφιση."Ο Δημήτρης Ζαφειρόπουλος είπε ότι ο νόμος είναι γραμμένος με βάση τα πολλά δικαστήρια που είχε ο ΕΚ και στα οποία είχε αθωωθεί. Τον ξαναγράφουν λοιπόν, με σκοπό να μας φιμώσουν. Ενώ τόνισε ότι η εφημερίδα δεν πρόκειται να σταματήσει να λέει την αλήθεια τόσο για το ζήτημα της λαθρομετανάστευσης όσο και για τον διεθνή σιωνισμό.
Μετά τον λόγο πήρε ο Κώστας Πλεύρης, ο οποίος είπε ότι ο διεθνής σιωνισμός ενοχλήθηκε από τις απανωτές 020311-zaf-plevris-01δικαστικές ήττες του στην Ελλάδα και ο κύριος σκοπός αυτού του νέου νόμου είναι να φιμώσει όσους τολμούν ακόμη να μιλούν για την Ελλάδα στην Ελλάδα, ενώ ανέδειξε τον τρόπο με τον οποίο ποινικοποιείται και η άρνηση του ολοκαυτώματος. Τόνισε ακόμη το πόσο παράξενο είναι να Βλέπουμε αριστερούς δημοσιογράφους και αριστερές εφημερίδες να γράφουν κατά του νόμου, ενώ από τον τύπο της "εθνικής" δεξιάς υπάρχει απόλυτη σιωπή. Σε καμία περίπτωση όμως, σημείωσε, δεν πρόκειται να μας φιμώσουν. Ενώ συμπλήρωσε ότι εάν εφαρμοστεί ο νόμος, όπως είναι στο σχέδιο, οι πρώτοι που θα πληγούν είναι οι ίδιοι οι Εβραίοι, καθώς η θρησκεία τους είναι η πλέον ρατσιστική και με βάση αυτή την νομοθετική πρωτοβουλία του ΠΑΣΟΚ, θα πρέπει να τεθεί εκτός νόμου. 

.elkosmos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου