"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Δευτέρα, 7 Μαρτίου 2011

ΙΤΑΛΙΑ: Η αστυνομία συνέλαβε 6 Μαροκινούς ομάδας που καλεί τους μουσουλμάνους σε ‘ιερό πόλεμο’ κατά των χριστιανών και μίσος κατά της Δύσης

Brescia, (AKI) - Η Ιταλική αστυνομία συνέλλαβε στη βόρεια Ιταλία έξι Μαροκινούς μετανάστες με την υποψία ότι αποτελούν μέλη μιας ισλαμικής ομάδας που έχει στόχο τον «ιερό πόλεμο» (τζιχάντ) κατά των χριστιανών και των Εβραίων. Ένας από τους υπόπτους οδηγήθηκε στη φυλακή, ενώ στους άλλους πέντε επιβλήθηκε κατ 'οίκον περιορισμός, σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας. Και οι έξι ζουν στην περιοχή γύρω από την πόλη της Μπρέσια στην περιοχή της Λομβαρδίας, όπου συνελήφθησαν.
Οι φερόμενοι ως ύποπτοι ανήκουν στην οργάνωση Adl Wal Ihsan’ ("Δικαιοσύνη και Φιλανθρωπία"), μια ιδιαίτερα μυστικοπαθή ομάδα. Τα μέλη της χρησιμοποιούν ψυχολογική και σωματική βία για να διδάξουν τα παιδιά τους να μισούν τον δυτικό πολιτισμό και τα έθιμα καθώς και όλες τις θρησκείες εκτός από το Ισλάμ, σύμφωνα με ερευνητές.
Στο πλαίσιο των ερευνών, οι Αρχές εντόπισαν σημείωμα, με το οποίο ζητείτο να τιμωρηθεί ο Πάπας επειδή προσηλύτισε τον μουσουλμάνο δημοσιογράφο Μαγκντί Αλάμ, αρθρογράφο της εφημερίδας Corriere della Sera, στον καθολικισμό. Ο Αλάμ, δριμύς επικριτής του ισλαμικού εξτρεμισμού και υποστηρικτής του Ισραήλ, βαφτίστηκε χριστιανός από τον Πάπα, τον Μάρτιο του 2008 (φώτο).
Στο ίδιο σημείωμα απευθύνεται έκκληση στους μουσουλμάνους μετανάστες να μην ενσωματώνονται στην ιταλική κοινωνία.
Η Adl Wal Ihsan ιδρύθηκε το 1973 από τον Μαροκινό φονταμενταλιστή Abdessalam Yassine Yassin (φωτο) ο οποίος και έκανε πολλούς προσήλυτους σε πανεπιστήμια του Μαρόκου. Τα τελευταία χρόνια είχε βάλει ως στόχο Μαροκινούς μετανάστες που ζουν στην Ευρώπη και τη Βόρεια Αφρική.
Ήδη από το Νοέμβριο 2009, ο υπουργός Εσωτερικών της Ιταλίας Ρομπέρτο Μαρόνι δήλωσε ότι η προσοχή των ιταλικών δυνάμεων ασφαλείας ήταν επικεντρωμένη στην βόρεια πόλη του Μιλάνου και τη γύρω περιοχή της Λομβαρδίας, «όπου το φαινόμενο της τρομοκρατίας βρίσκεται σε άνοδο».
Οι παρατηρήσεις του Maroni ήρθαν μετά την Ιταλία το πρώτο επίδοξο καμικάζι αυτοκτονίας, τον Λίβυο μουσουλμάνο μετανάστη Mohammed Game (φωτο) που έκανε μια κακότεχνη απόπειρα ανατίναξης ενός στρατοπέδου στο Μιλάνο τον Οκτώβριο του 2009.
Ο Game Παιχνίδι και δύο συνεργοί του είχαν φυλακιστεί τον Ιούλιο του 2010 για την αποτυχημένη βομβιστική επίθεση, κατά την οποία τυφλώθηκε και έχασε μέρος του χεριού του και ένας Ιταλός στρατιώτης τραυματίστηκε ελαφρά.
Η υπόθεση του Game αναζωπύρωσε την ανησυχία σχετικά με την ένταξη των μεταναστών. Είχε ζήσει στην Ιταλία για πολλά χρόνια, είχε Ιταλίδα σύντροφο και τρία παιδιά.
ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου