"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τετάρτη, 9 Μαρτίου 2011

Ο Ερογλου συγκρίνει την Τουρκική εισβολή με την κατάκτηση του 1571

Αγκυρα και κατοχική κυβέρνηση συνεχίζουν τις προσπάθειες δημιουργίας «εθνικού μετώπου» ως απάντηση στην αυξανόμενη δυσφορία των τουρκο"κυπρίων" έναντι στο καθεστώς και την χειραγώγησή του από την Τουρκία.


Την Δευτέρα πραγματοποιήθηκε στη Μερσίνα της Τουρκίας η επίσημη τελετή θεμελίωσης φράγματος στον ποταμό Anamur στη νότια Τουρκία, από όπου θα ξεκινά αγωγός που θα διασχίζει τη θάλασσα και θα φτάνει στη βόρεια Κύπρο.Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στις σχετικές δηλώσεις εκτίμησε ότι ετησίως θα μεταφέρονται στο νησί περίπου 75 εκατ. κ.μ. νερό κάθε χρόνο, από το 2013 που εκτιμάται ότι θα ολοκληρωθεί το έργο. Ο τούρκος πρωθυπουργός εκτίμησε ότι έτσι θα λυθεί το πρόβλημα της λειψυδρίας στα κατεχόμενα για τις επόμενες πέντε δεκαετίες.

'

Παρών ήταν και ο επικεφαλής της τουρκο"κυπριακής" κοινότητας Ντερβίς Ερογλου, η κυβέρνηση του οποίου δέχεται σκληρή κριτική στα κατεχόμενα για τις πολιτικές που ακολουθεί και την εξάρτησή της από την Αγκυρα.Ο Ερντογάν αναφέρθηκε και πάλι στις διαδηλώσεις στη Λευκωσία και άλλες πόλεις των κατεχόμενων, υποστηρίζοντας ότι «Κύκλοι στο εσωτερικό και το εξωτερικό επιχείρησαν να σπείρουν διχόνοια και να αποδυναμώσουν την Τουρκία. Αλλά το τουρκικό έθνος κατέστησε ανενεργά τα σενάρια αυτά.Τώρα τα παιχνίδια αυτά εξελίσσονται με σκοπό τη διχόνοια μεταξύ της Τουρκίας και της ΤΔΒΚ. Δεν θα τους δώσουμε την ευκαιρία».Ο Ερογλου ωστόσο έκανε την πιο εντυπωσιακή δήλωση, παραδεχόμενος ωμά ότι η Τουρκία το 1974 εισέβαλε για να κατακτήσει την Κύπρο, όπως είχε επιτύχει και εναντίον των Ενετών το 16ο αιώνα.«Ο τουρκο "κυπριακός" λαός είναι πιστός στη μητέρα πατρίδα.Το Κυπριακό είναι εθνική υπόθεση. Για μας η Τουρκία είναι η μητέρα πατρίδα. Δεν υπάρχει καμία διαφορά μεταξύ αυτών που ήλθαν στην Κύπρο το 1571 και το 1974», είπε χαρακτηριστικά ο τουρκο "κύπριος" πολιτικός.Σαφής όπως βλέπουμε οι προθέσεις της Τουρκίας, και ακόμη ύπαρχουν πολιτικοί και τα παπαγαλάκια τους που καθημερινά προπαγανδίζουν για ειρηνική συμβίωση, εθελοτυφλώντας ύποπτα. Ευτυχώς που μερικές φορές υπάρχει και η Τουρκία να υπενθυμίζει σε κάποιους το πραγματικό τους πρόσωπο, όσο και αν κάποιοι με το έτσι θέλω, θέλουν να τους παρουσιάσουν ως αδέλφια.Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ), σύνεχίζει να είναι η μόνη πολιτική δύναμη που αντιτάσσεται σε σχέδια τύπου ομοσπονδίας και ως εκ τούτου πολεμάται απο τα κοινοβουλευτικά κομματα λυσσαλέα, διότι ολοένα και μεγαλώνει και ορθώνει το αναστημά του στα ύπουλα σχέδια των προσκυνημένων.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου