"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

Οι βρετανικές αρχές αναχαίτισαν πλοίο που μετέφερε λιβυκά χαρτονομίσματα, αξίας 117 εκατομμυρίων ευρώ με προορισμό τη Λιβύη.

Αίσθηση και ερωτήματα προκαλεί η είδηση πως οι βρετανικές αρχές αναχαίτισαν πλοίο που μετέφερε λιβυκά χαρτονομίσματα, αξίας 117 εκατομμυρίων ευρώ με προορισμό τη Λιβύη.

«Το πλοίο συνοδεύεται στο λιμάνι του Χάργουιτς, στη νοτιοανατολική Αγγλία από το πολεμικό HMS Vigilant», δήλωσε εκπρόσωπος του βρετανικού υπουργείου Εξωτερικών, συμπληρώνοντας ότι τα κιβώτια ξεφορτώθηκαν από το πλοίο και κατασχέθηκαν.

«Το πλοίο μετέφερε μια σημαντική ποσότητα λιβυκών νομισμάτων, που υπόκεινται στις κυρώσεις του ΟΗΕ», σύμφωνα με το υπουργείο. Ερωτηθείς για τις δημοσιογραφικές πληροφορίες ότι επρόκειτο για ποσό 100 εκατομμυρίων στερλινών (117 εκατομμύρια ευρώ), ο εκπρόσωπος το επιβεβαίωσε.

Σύμφωνα με τα μέσα ενημέρωσης, το πλοίο εντοπίσθηκε από τις βρετανικές αρχές και οδηγήθηκε στα βρετανικά ύδατα αφού απέτυχε το Σαββατοκύριακο να μπει στο λιμάνι της Τρίπολης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου