"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2010

Ληστές «σιδέρωσαν» το θύμα τους

Τις πιο βασανιστικές στιγμές της ζωής του έζησε ηλικιωμένο ζευγάρι στο Έσσεξ της Αγγλίας. Ο συνταξιούχος οικοδόμος David Ward και η σύντροφός του Ann Woodland δέχτηκαν επίθεση ληστών ενώ κοιμόντουσαν στο σπίτι τους.

Οι ληστές βασάνιζαν επί μισή ώρα τον άτυχο συνταξιούχο προκειμένου να μάθουν που κρύβει το χρηματοκιβώτιο. Αφού τον έδεσαν χειροπόδαρα ακούμπησαν στην πλάτη του το ζεστό σίδερο σιδερώματος και τον άφησαν να καίγεται για περισσότερο από μισή ώρα ενώ έδεσαν και την γυναίκα και την ανάγκασαν να παρακολουθεί τον σύντροφό της να βασανίζεται.


Ο συνταξιούχος προσπάθησε να μη λυγίσει για να μη ξυπνήσει την μικρή εγγονή του που κοιμόταν στο διπλανό δωμάτιο. Τότε οι ληστές απείλησαν να ρίξουν στο ζεστό νερό στο τρίχρονο κοριτσάκι.


Οι ληστές κατάφεραν τελικά να αρπάξουν από το ζευγάρι χρυσαφικά και ρολόγια συνολικής αξίας 200.000 λιρών και να διαφύγουν. Το ζευγάρι προσφέρει 10.000 λίρες σε όποιον μπορεί να τους δώσει στοιχεία για την ταυτότητα των δραστών.


«Κατέστρεψαν τη ζωή μου. Δεν νιώθω ασφαλής μέσα στο ίδιο μου το σπίτι. Θέλω να πληρώσουν γι’ αυτό που έκαναν», δήλωσε αγανακτισμένη η 66χρονη Woodland.





 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου