"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2010

Πεντακόσιες χιλιάδες δολάρια για ένα κόμικ

Το 39ο τεύχος του περιοδικού Detective Comics, στο οποίο παρουσιάσθηκε για πρώτη φορά ένας νέος ήρωας, ο Μπάτμαν, πουλήθηκε χθες σε δημοπρασία έναντι 492.000 δολαρίων. Η δημοπρασία έγινε στο Ντάλας του Τέξας και ο αγοραστής θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του.
Το σπάνιο αυτό τεύχος του περιοδικού αγοράστηκε το 1939 από τον 13χρονο τότε Ρόμπερτ Ίργουιν, από την Καλιφόρνια για δέκα σεντς και είναι το μόνο που κράτησε όλα αυτά τα χρόνια.
"Μάλλον το κράτησα γιατί μου άρεσε το εξώφυλλο", δήλωσε ο 84χρονος σήμερα Ίργουιν.
"Είναι καταπληκτικό να σκεφτείς ότι ο πωλητής του περιοδικού, Ρόμπερτ Ίργουιν, είναι το ίδιο άτομο που το αγόρασε από ένα περίπτερο πριν από τουλάχιστον επτά δεκαετίες", δήλωσε ο Έντ Τζάστερ, της εταιρείας που έκανε τη δημοπρασία.
Στη δεκαετία του 1990 ένας συλλέκτης είχε προσφέρει μέχρι 100.000 δολάρια στον Ίργουιν για να αγοράσει το τεύχος του περιοδικού, αλλά εκείνος αρνήθηκε. Όμως τον περασμένο Φεβρουάριο, ένα αντίτυπο του ίδιου τεύχους, που βρισκόταν σε πολύ καλή κατάσταση, πουλήθηκε σε δημοπρασία έναντι 1.075.000 δολαρίων. Τότε ο Ίργουιν αποφάσισε να πουλήσει και το δικό του περιοδικό.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου