"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

Επιχείρηση εντοπισμού 37χρονης Γαλλίδας στον Όλυμπο

Μια 37χρονη Γαλλίδα ορειβάτισσα αναζητούν τα σωστικά συνεργία στον Όλυμπο.
Τα ίχνη της γυναίκας χάθηκαν στις 30 Σεπτεμβρίου, ημέρα που επρόκειτο να ξεκινήσει πεζοπορία από την Ελασσόνα με προορισμό το ορεινό καταφύγιο «Σπήλιος Αγαπητός».
Η γυναίκα βρισκόταν στη χώρα μας για διακοπές από τις αρχές του Σεπτέμβρη. Μέχρι και την ημέρα της εξαφάνιση της επικοινωνούσε τηλεφωνικά και μέσω του διαδικτύου με φίλους και συγγενείς στη Γαλλία.
Οι ελληνικές αρχές ειδοποιήθηκαν από τη Γαλλική Πρεσβεία στην Αθήνα, στην οποία αποτάθηκαν οι οικείοι της 37χρονης αφού είχαν χάσει τα ίχνη της τις τελευταίες μέρες.
Στις έρευνες εντοπισμού συμμετέχουν άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας του Λιτόχωρου και της Κατερίνης, καθώς και κλιμάκιο της ΕΜΑΚ Λάρισας με ειδικά εκπαιδευμένους σκύλους.
(Πληροφορίες ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου