"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Δευτέρα, 14 Μαρτίου 2011

Tα σοβαρότερα πυρηνικά δυστυχήματα στην Ιστορία

Προσωπικό του σταθμού επί το έργο
Άνθρωπος που έχει μολυνθεί με ραδιενέργεια μεταφέρεται  
Μάχη με τον χρόνο δίνουν οι ιαπωνικές αρχές για να αποφύγουν ένα σοβαρό πυρηνικό ατύχημα μετά τις νέες εκρήξεις στον . Διαβάστε για τα χειρότερα πυρηνικά δυστυχήματα…
Δύο εκρήξεις σημειώθηκαν τη Δευτέρα 14 Μαρτίου στο επίπεδο του αντιδραστήρα 3 και, σύμφωνα με την διαχειρίστρια Tokyo Electric Power (Tepco), ο αντιδραστήρας είναι ανέπαφος και η πιθανότητα διαρροής ραδιενεργού υλικού είναι μικρή. Οι εκρήξεις σημειώθηκαν αμέσως μετά από νέο μετασεισμό μεγέθους 6,2 βαθμών στον κύριο σεισμό των 9 βαθμών που ισοπέδωσε την περιοχή.
Η γιαπωνέζικη εταιρεία παραγωγής Ηλεκτρικής Ενέργειας του Τόκιο, ανακοίνωσε ότι η δημόσια υπηρεσία ηλεκτρισμού, ειδοποίησε την κυβέρνηση για αύξηση των επιπέδων ραδιενέργειας, στην μονάδα της παραγωγής πυρηνικής ενέργειας στη Φουκουσίμα.

Το σύστημα ψύξης του αντιδραστήρα, που βρίσκεται εγκατεστημένος 240 χιλιόμετρα βόρεια του Τόκιο, καταστράφηκε από τον ισχυρότατο σεισμό της Παρασκευής και το τσουνάμι που προκλήθηκε.

Αποτέλεσμα της κρίσιμης κατάστασης στην οποία περιήλθε ο αντιδραστήρας, ήταν οι τεχνικοί να αναγκαστούν να απελευθερώσουν στην ατμόσφαιρα ραδιενεργό νέφος ατμού προερχόμενο από το εσωτερικό του πυρήνα ώστε να εκτονωθεί η ένταση.

Το ακριβές επίπεδο της ραδιενέργειας που απελευθερώθηκε στην ατμόσφαιρα, δεν έχει μετρηθεί ακόμα σύμφωνα με τους αξιωματούχους της εταιρείας.

Το πρακτορείο ειδήσεων Jiji μετέδωσε ότι η Tepco προειδοποίησε όσους κατοίκους έχουν παραμείνει σε ακτίνα 20 χιλιομέτρων από τον πυρηνικό σταθμό να μείνουν στο εσωτερικό των σπιτιών τους, ενώ το πρακτορείο ειδήσεων Kyodo μετέδωσε ότι, σύμφωνα με την Tepco, εργαζόμενοι στον πυρηνικό σταθμό τραυματίσθηκαν από τις σημερινές εκρήξεις.

Τα χειρότερα πυρηνικά δυστυχήματα στην Ιστορία28/3/1979-ΗΠΑ: στην Πενσυλβάνια (Three Mile Island) όπου μια σειρά λαθών προκάλεσε παύση του συστήματος ψύξης του αντιδραστήρα. 140.000 κάτοικοι των περιχώρων μετακινήθηκαν προσωρινά.

Αύγουστος 1979-ΗΠΑ: διαρροή ουρανίου σε μια απόρρητη μονάδα πυρηνικής παραγωγής θεωρείται πως μόλυνε κάπου χίλιους ανθρώπους στο Τεννεσσί.

Μάρτιος 1981-Ιαπωνία: διαρροές ραδιενεργών από τέσσερις μονάδες έπληξαν με ακτινοβολία 278 ανθρώπους.

26/4/1986-ΕΣΣΔ: η έκρηξη στον αντιδραστήρα Νο4 του Τσερνομπίλ προκάλεσε τη μεγαλύτερη πυρηνική καταστροφή. 25.000 νεκροί ήταν οι νεκροί, ενώ η ατμόσφαιρα θεωρείται ότι ακτινοβολήθηκε με το ανάλογο 200 βομβών της Χιροσίμας μολύνοντας ένα μεγάλο μέρος της ευρωπαϊκής επικράτειας.

30/9/1999-Ιαπωνία: ανθρώπινο λάθος προκάλεσε το δεύτερο σοβαρότερο δυστύχημα στον σταθμό της Τοκαϊμούρα, βορειο-ανατολικά του Τόκυο - προκαλώντας δύο θανάτους, μολύνοντας με ακτινοβολία κάπου 600 εργαζόμενους και υποχρεώνοντας 320.000 κατοίκους να μετοικήσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου