"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Σάββατο 5 Μαρτίου 2011

H Αλ Σαλέχ προτρέπει την κυβέρνηση να ενδώσει στα αιτήματα των απεργών πείνας, υπό την απειλή μιας γενικευμένης εξέγερσης λαθρομεταναστών


Γράφει η Αφροδίτη Αλ Σαλέχ:

"Οι ευθύνες αυτών που είχαν την ιδέα της απεργίας πείνας και ενθάρρυναν, ή έστω δεν απέτρεψαν, τους μετανάστες να......
προβούν σε αυτό το έσχατο μέσο διεκδίκησης αιτημάτων, είναι πολλές και δραματικές. Ακριβώς, όμως, επειδή τον τόπο αυτόν τον κυβερνά η κυβέρνηση (ταυτολογία απαραίτητη), κι όχι οι οργανώσεις και οι σύλλογοι, οι ευθύνες αποδίδονται αποκλειστικά στην κυβέρνηση, δια του Συντάγματος δε.

Πλέον, οφείλουν να ενδώσουν στα αιτήματα των απεργών πείνας. Οφείλουν να προστατεύσουν τις ζωές των ανθρώπων αυτών που το μόνο που στην πραγματικότητα διεκδικούν είναι να τους δώσει το κράτος μια κάποια σημασία. Διότι τα αιτήματά τους μπορεί ως μαζικά να θεωρούνται έωλα, αλλά σε ατομικό επίπεδο είναι απολύτως λογικά και υφίσταται σχετική νομοθετική ρύθμιση για την ικανοποίησή τους.

Οφείλουν δε οι καθ’ ύλην αρμόδιοι υπουργοί να προστατεύσουν την ελληνική κοινωνία και το κύρος της χώρας εν γένει. Διότι είναι προφανές ότι εάν συμβεί το μοιραίο, εάν χάσει τη ζωή του κάποιος από τους απεργούς πείνας, θα ξανακαεί η Αθήνα και όχι μόνο – είναι σίγουρο ότι θα λειτουργήσει ως ντόμινο εξεγέρσεων από Παρίσι ως Λονδίνο και Βερολίνο. Θα γίνει ο δικός μας Mohamed Bouazizi."  


Πηγή


***


Εδώ έχουμε την ευκαιρία να αναλύσουμε το σκεπτικό που θα χρησιμοποιήσει το Υπ. ΠροΠο για να μεθοδεύσει την απόδοση άδεια παραμονής στους λαθρομετανάστες. Καταρχήν ο ισχυρισμός της Αλ Σαλέχ περί νομικής κάλυψης των αιτημάτων των Μαροκινών σε ατομικό επίπεδο δεν ισχύει. Ο Μαροκινοί λαθρομετανάστες δεν δικαιούνται άσυλο μιας και το Μαρόκο δεν συγγαταλέγεται στην λίστα με τις χώρες που καταπιέζουν συγκεκριμένες ομάδες του πληθυσμού. Αν ίσχυε κάτι τέτοιο, τότε οι Μαροκινοί θα είχαν υποβάλει τις αιτήσεις τους ατομικά και δεν θα κατέφευγαν σε μαζική απεργία πείνας.


Η απειλή της γενικευμένης εξέγερσης προμηνύει το επικοινωνιακό παιχνίδι που έπεται κατά την τελική φάση του σχεδίου των υποκινητών της κατάλληψης.


Πρωτίστως βέβαια και κατά την παράδοση της Αριστερής υποκουλτούρας, η κ. Αλ Σαλέχ φροντίζει να μετατοπίσει όλες τις ευθύνες για τον τυχόν θάνατο των λαθρομεταναστών, από τους Αριστερούς διοργανωτές και τους ίδιους τους λαθρομετανάστες, στο ελληνικό κράτος! Μην τυχόν και τολμήσει ουδείς να κατηγορήσει τους κύριους υπάιτιους για την όποια τραγική κατάλληξη των γεγονότων.


Με βάση το σκεπτικό της κ. Αλ Σαλέχ το κράτος ευθύνεται για κάθε μια αυτοκτονία επί ελληνικού εδάφους παρότι απλά ακολουθεί και εφαρμόζει τον νόμο απέναντι σε κάποιους που χρησιμοποιούν τον πιο απάνθρωπο εκβιασμό για να τον καταπατήσουν.


Αναρωτήθηκε η κ. Αλ Σαλέχ αν το κράτος οφείλει να υπερασπίσει τις ζωές των Ελλήνων πολιτών που τίθονται καθημερινά σε κίνδυνο από την παράνομη παρουσία των λαθρομεταναστών, αλλά και από την μελλοντική ασύμμετρη απειλή που συνιστά η παραμονή τους στην Ελλάδα;


Όσο για την εκβιαστική απειλή μια νέας εξεγέρσεως των λαθρομεταναστών εμείς οι Έλληνες ανταπαντούμε, μολών λαβέ! 
ellinopsychos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου