"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

Πέθανε ο τελευταίος αμερικανός βετεράνος του Α΄ Παγκοσμίου


Ο τελευταίος αμερικανός βετεράνος του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου, ο Φρανκ Μπακλς, ο οποίος είχε πει ψέματα για την ηλικία του για να μπορέσει να καταταγεί το 1917, πέθανε στο σπίτι του σε ηλικία 110 ετών, μετέδωσε σήμερα το τηλεοπτικό δίκτυο CNN επικαλούμενο εκπρόσωπο της οικογένειας.
Ο Μπακλς πέθανε την Κυριακή στην κατοικία του κοντά στο Τσαρλς Τάουν της Δυτικής Βιρτζίνια.
Όταν ο Μπακλς είχε γιορτάσει τα 110α γενέθλιά του, την 1η Φεβρουαρίου, η οικογένειά του είχε ανακοινώσει πως εδώ και ένα χρόνο η υγεία του επιδεινωνόταν.
Ο Μπακλς είχε υπηρετήσει ως τραυματιοφορέας του αμερικανικού στρατού στην Ευρώπη στη διάρκεια του Α΄ Παγκοσμίου Πολέμου και προήχθη σε δεκανέα ακριβώς πριν από το τέλος των πολεμικών συγκρούσεων. Μετά τον πόλεμο είχε εργαστεί στο εμπορικό ναυτικό.
Στη διάρκεια του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου είχε συλληφθεί από τους Γιαπωνέζους στις Φιλιππίνες και είχε παραμείνει αιχμάλωτος πολέμου για περισσότερο από τρία χρόνια, ως την απελευθέρωσή του από τα αμερικανικά στρατεύματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου