"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τρίτη, 1 Μαρτίου 2011

Ομπάμα και Κι-μουν “ανησυχούν” για τη βία στην Ακτή του Ελεφαντοστού( ΤΟΥΣ ΕΠΙΑΣΕ ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΟΝΟΣ)


Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα και ο γενικός γραμματέας του ΟΗΕ Μπαν Κι-μουν "ανησυχούν" από "την κλιμάκωση της βίας" στην Ακτή του Ελεφαντοστού, δήλωσε σήμερα η πρεσβευτής των ΗΠΑ στον ΟΗΕ Σούζαν Ράις.
Οι δύο ηγέτες "εξέφρασαν την ανησυχία τους για τη βία (στην Ακτή του Ελεφαντοστού), και τόνισαν την ανάγκη να επιτραπεί στον νόμιμο Πρόεδρο (Αλασάν Ουαταρά) να κυβερνήσει", δήλωσε η Ράις στους δημοσιογράφους μετά τη συνάντηση στο Οβάλ Γραφείο στον Λευκό Οίκο, των κ.κ. Ομπάμα και Μπαν.
Νωρίτερα σήμερα, ένας αξιωματούχος του ΟΗΕ δήλωσε ότι οι εμπειρογνώμονες της Επιτροπής κυρώσεων του ΟΗΕ και ένας αξιωματικός των ειρηνευτικών δυνάμεων δέχτηκαν πυρά που προέρχονταν από τις δυνάμεις του απερχόμενου Προέδρου Λοράν Γκμπαγκμπό στο αεροδρόμιο του Γιαμουσούκρο (κέντρο).
Επίσης σήμερα σύμφωνα με τον ΟΗΕ, δύο υπάλληλοι της δύναμης του ΟΗΕ στην Ακτή Ελεφαντοστού (ONUCI) απήχθησαν σήμερα στο Αμπιτζάν από νεαρούς υποστηρικτές του Γκμπαγκμπό, και απελευθερώθηκαν αρκετές ώρες αργότερα.
Η ένταση αυξήθηκε σήμερα ανάμεσα στο στρατόπεδο του
Γκμπαγκμπό και τον ΟΗΕ, μετά τις πληροφορίες για την παράδοση σήμερα τριών πολεμικών ελικοπτέρων από την Λευκορωσία και υλικού υποστήριξης στο Γιαμουσούκρο για τις δυνάμεις που είναι πιστές στον Γκμπαγκμπό
Όμως, η Λευκορωσία αρνήθηκε οποιαδήποτε παραβίαση του εμπάργκο όπλων, που επιβλήθηκε το 2004, και κατήγγειλε μια "πιθανή καταστροφική εκστρατεία" σε βάρος της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου