"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

Σεισμός, Ιαπωνία: Τσουνάμι όπως Χιροσίμα


Η μεγαλύτερη καταστροφή στην ιστορία της Ιαπωνίας μετά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο, δεν συγκρίνεται με τη Χιροσίμα. Ωστόσο φωτογραφίες δείχνουν ότι τα δύο γεγονότα παρουσιάζουν τρομερές ομοιότητες. Δείτε συγκριτικές φωτογραφίες και βίντεοΟ εφιάλτης επιστρέφει! Ο φονικός σεισμός της περασμένης Παρασκευής στην Ιαπωνία είναι η χειρότερη καταστροφή που έπληξε την χώρα μετά τον  Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο.

 
 Οι εικόνες της καταστροφής από τσουνάμι  έχουν μια  ανατριχιαστική ομοιότητα με φωτογραφίες που ελήφθησαν μετά τη χειρότερη ανθρωπιστική καταστροφή της χώρας – της  ατομικές βόμβες  που έπεσαν στη Χιροσίμα και το Ναγκασάκι.


 
Περίπου 70.000 Ιάπωνες πέθαναν ακαριαία, όταν οι ΗΠΑ έριξαν την πρώτη ατομική βόμβα στη Χιροσίμα στις 6 Αυγούστου  1945, και τρεις μέρες αργότερα άλλοι  75.000 έχασαν τη ζωή τους όταν μια δεύτερη βόμβα έπεσε στο Ναγκασάκι.









Βίντεο από την καταστροφή της Χιροσίμα.


Archives. Il y a 62 ans : Hiroshima by Nouvelobs


Giant whirlpool in Japan's tsunami after... by ligomilitos


News -best Japan earthquake- Footage of moment... by ligomilitos
news247

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου