"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

Η Αλέκα Παπαρήγα αρνείται οποιαδήποτε σχέση με την Ημέρα της Γυναίκας!


Γράφει ο 29-26

''Δεν γιορτάζω και ουδεμία σχέση έχω με την σημερινή μέρα'' δήλωσε η Αλέκα Παπαρήγα στα ΜΜΕ και συμπλήρωσε : ''Όσο και να φέρνω (σε γυναίκα) θέλω να διαβεβαιώσω τα μέλη και τους οπαδούς μας ότι οι όποιες (λίγες) ομοιότητες είναι τυχαίες.

Εξάλλου για την εμφάνιση μου (είναι κοινά αποδεκτό ότι) φταίει η πλουτοκρατία και το σάπιο καπιταλιστικό σύστημα με τα πρότυπα που προβάλλει για να γεμίσει και άλλο τα ταμεία του και να καταδυναστεύσει τους λαούς''.


''Ο λαός πρέπει να αντισταθεί και να στηρίξει την ημέρα της Αλέκας, που σε ένδειξη διαμαρτυρίας θα γιορτάζεται μία ημέρα μετά, στις 9 Μαρτίου. Όλη η εργατιά να γυρίσει την πλάτη στην καπιταλιστική ημέρα της γυναίκας και σαν γροθιά να βγει στους δρόμους και να φωνάξει: ''ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ την ημέρα της γυναίκας αλλά του Ιωσήφ και της Αλέκας''!
Όλοι μαζί ενάντια στην ταξικά αδικία και τα μονοπώλια!!!
Πάμε κάποιοι μαζί!! (γιατί κάποιοι και όχι όλοι???)

Himaira

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου