"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

Επιχειρησιακά λάθη καταγγέλλουν οι αστυνομικοί για το μακελειό στον Κηφισό



Επιχειρησιακά λάθη στην καταδίωξη των τριών κακοποιών η οποία είχε ως αποτέλεσμα το μακελειό στον Κηφισό καταγγέλλουν οι αστυνομικοί υπάλληλοι Αττικής, που την Τετάρτη προχώρησαν σε ημίωρη αποχή από τα καθήκοντά τους, ενώ πραγματοποίησαν και συγκέντρωση έξω από τη ΓΑΔΑ.
«Μιλάμε για τεράστια απόσταση από το Μενίδι στου Ρέντη, κατά την οποία δεν υπήρξε καμία ενίσχυση των τεσσάρων αστυνομικών από άλλες δυνάμεις, τα περιπολικά ήταν ακινητοποιημένα» κατήγγειλε στον Βήμα 99,5 πρόεδρος Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων Αττικής Σπήλιος Κρικέτος.
Επίσης, ο αντιπρόεδρος Αστυνομικών Υπαλλήλων Αττικής Νίκος Καραδήμας κατήγγειλε, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Sentra 103,3 ότι την ώρα της δολοφονίας των δύο αστυνομικών 14 περιπολικά, αντί να είναι στο καθήκον της προστασίας του πολίτη και άρα διαθέσιμα και για το περιστατικό, ήταν επιφορτισμένα με το να φυλάσσουν οικίες παραγόντων ΠΑΕ και ποδοσφαιριστές αυτών.
«Εντάσσουν νεαρά, άπειρα παιδιά στην ομάδα ΔΙΑΣ, χωρίς τον απαραίτητο εξοπλισμό, χωρίς τα ειδικά κράνη και τα αλεξίσφαιρα. Έτσι, το συμβάν ήταν –δυστυχώς- αναπόφευκτο» υποστήριξε, σημειώνοντας πως ετοιμάζεται επίσημη καταγγελία, προκειμένου να ανατραπεί η κατάσταση, που επικρατεί με τη φύλαξη των ακίνητων στόχων.
Οι κηδείες των άτυχων αστυνομικών θα γίνουν την Πέμπτη.
Απάντηση της ΕΛ.ΑΣ.
Ανακοίνωση, απάντηση σε καταγγελίες συνδικαλιστών, σχετικά με την κινητοποίηση, που κατέληξε στη δραματική εξέλιξη του Ρέντη, εξέδωσε η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.
Αμέσως μετά την ενημέρωση του Κέντρου Επιχειρήσεων της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης, για ληστεία στην περιοχή του Μενιδίου, κινητοποιήθηκε άμεσα ευρύς σχηματισμός αστυνομικών δυνάμεων, από ομάδες ΔΙΑΣ, περιπολικά Άμεσης Δράσης και Αστυνομικών Τμημάτων, περιπολικά Ασφαλείας και Τροχαίας.
Οι δυνάμεις κινούνταν και αναπτύσσονταν σύμφωνα με το στίγμα του καταδιωκόμενου οχήματος, το οποίο δινόταν από εποχούμενους σε μοτοσυκλετιστές αστυνομικούς, που ακολουθούνταν από υπηρεσιακά αυτοκίνητα.
Επισημαίνεται η ιδιαιτερότητα της χρονικής στιγμής, ο κυκλοφοριακός φόρτος, το γεωγραφικό περιβάλλον εξέλιξης της επιχείρησης, αναφορικά με τις δυνατότητες κίνησης και ευελιξίας των υπηρεσιακών αυτοκινήτων σε σχέση με τις δίκυκλες μοτοσυκλέτες.
Τα οχήματα της Ελληνικής Αστυνομίας, που συμμετείχαν, «ήταν σε καλή κατάσταση και αξιόμαχα».
antinews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου