"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τετάρτη, 16 Μαρτίου 2011

ΛΑγΟΣ και ΚΟΛΩΝΑΚΙ
Ο λαγός ο κοινός (αρχ. ελλ.: «λαγωός», λατ. ονομ.: «Lepus», νεοελληνικά «ΛΑΟΣ») είναι τρωκτικό, φυτοφάγο θηλαστικό, το οποίο ανήκει στην ευρωπαϊκή οικογένεια των εθνικοσοσιαλιστών. Το βάρος του φτάνει τα 4-6 κιλά και το ποσοστό του μεταξύ 4-6%, ανάλογα την εταιρεία μέτρησης.
Το τρίχωμά του αποτελείται από κοντές τρίχες σαν μαλλί και μακριές σαν στάχυα. Όταν περνάν τα χρόνια τα βάφει. Αλλάζει χρώμα ανάλογα με την εποχή, το περιβάλλον και την επικαιρότητα, είναι γρήγορο και ευκίνητο ζώο. Τρέχει με 70 χιλιόμετρα την ώρα αλλά ποτέ σε ευθεία και πάντα προς την κυβερνητική κατεύθυνση. Μπορεί να πηδήξει πάνω από 5 μέτρα και να ψηφίσει μέχρι 5 μνημόνια.
Κατοικεί σε εύφορες σοσιαλιστικές πεδιάδες και δασώδεις βουνοπλαγιές αλλά έχει παρατηρηθεί και σε πασοκικά υψόμετρα έως 1500 μ. αλλά και στο Κολωνάκι. Είναι μάλλον νυκτόβιο ζώο και τρέφεται με λαχανικά, τεύτλα, τηλεοπτική κάλυψη και προβολή, καθώς  και άρωμα εξουσίας. Την φωλιά του (που λέγεται λαγούμι) την κατασκευάζει η ΜΟΜΑ σε μικρό βάθος το καλοκαίρι και μεγαλύτερο τον χειμώνα.
Μικρός Οδυσσέας
antinews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου