"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011

ΕΝΤΑΤΙΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ ΣΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ.



Στις μεγαλύτερες πόλεις της Ελλάδας γίνονται εντατικά σεμινάρια σε υπαλλήλους των Δήμων και των Περιφερειών με αντικείμενο τη χορήγηση ελληνικής ιθαγένειας σε αλλοδαπούς και την τακτοποίησή τους στα δημοτολόγια και στα μητρώα αρρένων! Τα σεμινάρια αυτά είναι υποχρεωτικά για τους αρμόδιους υπαλλήλους των φορέων αυτών, όχι με κάποιο έγγραφο αλλά με προφορικό τρόπο έχει καταστεί σαφές προς τις Υπηρεσίες αυτές ότι είναι αναγκαία η επιμόρφωση των αρμοδίων υπαλλήλων τους «για να εξυπηρετηθούν όλοι όσοι προσέρχονται στις υπηρεσίες αυτές για να αποκτήσουν ελληνική ιθαγένεια»! Τα μαθήματα έχουν ξεκινήσει από το τέλος του 2010 και συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς, πολλές φορές επαναλαμβάνονται στις ίδιες πόλεις!

Την ώρα που δεν υπάρχουν χρήματα ούτε για τα αναγκαία, την ώρα που το κράτος σε λίγο δεν θα έχει λεφτά ούτε για μισθούς και συντάξεις, την ώρα που τα δημόσια νοσοκομεία ξεμένουν από βασικά είδη και τα αντικαθιστούν πολύ δύσκολα, την ώρα που τα παιδιά της Ελληνικής Αστυνομίας βρίσκονται στο έλεος Αλβανών φονιάδων και «Ρωσοπόντιων» μαϊμούδων που τα εκτελούν εν ψυχρώ ενώ δεν έχει χρήματα να επισκευάσει τόσα ακινητοποιημένα περιπολικά, ενώ αμέτρητες φορές αναγκάζονται οι αστυνομικοί να πληρώσουν ακόμα και τις βενζίνες από την τσέπη τους, την ώρα που υπάρχουν τόσες ανάγκες, το ελληνικό κράτος ξοδεύει πλουσιοπάροχα χρήματα για σεμινάρια που αφορούν ιθαγένεια σε αλλοδαπούς σαν να είναι σημαντική προτεραιότητα!
Έχουν κρατήσει δωμάτια στα καλύτερα ξενοδοχεία για τους επιμορφωνούμενους υπαλλήλους σε όλες τις πόλεις που αυτά γίνονται. Π.χ. ενδεικτικά αναφέρεται το «Τιτάνια» όπου το κράτος πληρώνει 280 ευρώ τη βραδιά για τον κάθε υπάλληλο!!! Επίσης πληρώνει πλήρη διατροφή, καφέδες τα πάντα ακόμα και τα οδοιπορικά!!!

Όσο για το περιεχόμενο των σεμιναρίων θα περίμενε κανείς να είναι η διαδικασία της εφαρμογής του νόμου που επιτρέπει την απόδοση ελληνικής ιθαγένειας σε αλλογενείς και ως ένα σημείο αυτό ακριβώς είναι. Οι περισσότεροι εισηγητές σε όλες τις πόλεις κινούνται σε φυσιολογικά επίπεδα ενημερώνοντας για τις διαδικασίες και αποφεύγοντας να τοποθετηθούν. Άλλοι δεν αποκρύπτουν το γεγονός ότι στην πραγματικότητα οι περισσότεροι που ισχυρίζονται ότι πρόσφυγες, δεν είναι αλλά το χρησιμοποιούν σαν άλλοθι για την είσοδό τους στην Ευρώπη.
Επίσης δεν αποκρύπουν το γεγονός ότι ο νόμος είναι προχειροφτιαγμένος αφήνοντας πολλά παράθυρα ανοιχτά για παρανομίες , ότι δεν τον επεξεργάστηκαν άτομα μέσα από το Υπουργείο αλλά «τους ήρθε έτοιμος στο πακέτο»!
Δεν λείπει όμως και η προπαγάνδα. Ανάμεσα στους εισηγητές υπάρχουν και άτομα από το Συνήγορο του Πολίτη που έχουν πάρει σβάρνα τα σεμινάρια αυτά και προπαγανδίζουν αποπροσανατολίζοντας αυτούς που παρακολουθούν παραθέτοντας υποκειμενικές ιστορικές απόψεις απολύτως ανακριβείς ενώ σε ορισμένα σημεία βιάζουν κυριολεκτικά την ιστορία.

Ενδεικτικά παραδείγματα:
«Χριστιανικοί πληθυσμοί έφυγαν από τον Πόντο και πήγαν στη Γεωργία και Ουκρανία» για να μην πει ότι εκτός από Χριστιανοί ήταν και Έλληνες.
Σε ερώτηση «γιατί έφυγαν από ένα εύφορο σημείο για να πάνε σε ένα ξερό και φτωχικό»

Απάντηση:
«Εκείνα τα χρόνια υπήρχαν μεταναστευτικές ροές» για να μην πει ότι οι Τούρκοι έκαναν εθνοκαθάρσεις σφάζοντας ντόπιους πληθυσμούς σε μέρη που δεν τους ανήκαν κι έτσι αναγκάστηκαν να φύγουν κυνηγημένοι οι Πόντιοι»
Αλλού έβγαλε ένα τρομερό μίσος για τους Βορειοηπειρώτες λέγοντας ότι δεν πρέπει πια να ανανεώνονται δελτία ομογενών, ενώ τάχθηκε ανοιχτά υπέρ της ελληνοποίησης των Αλβανών και υπέρ των δικαιωμάτων των Τσάμηδων!!!! Αυτών των καθαρμάτων που σκότωσαν τόσους άμαχους Έλληνες την εποχή του 1940 συμμαχώντας με τους Γερμανούς κατακτητές!!!

Σε άλλη πόλη έβγαλε χολή και για τους ΄Ελληνες του εξωτερικού κι όταν τόλμησε να διαμαρτυρηθεί κάποιος που η γυναίκα του είναι Ελληνίδα τρίτης γενιάς
από τον Καναδά λέγοντάς του ότι: «αυτοί είναι πιο αγνοί Έλληνες από εμάς» είπε:
«Δεν ξέρω ποιοι είναι Έλληνες και ποιοι όχι»!
Αλλού επέμενε ότι οι Αλβανοί ενσωματώνονται ενώ αποκάλεσε τους Χριστιανούς Σέρβους που έχουν έρθει στην Ελλάδα «Ελληνάρες» και ειρωνεύτηκε άσχημα κάποιον ακροατή που η γυναίκα του είναι Σέρβα και όπως ήταν φυσικό διαμαρτυρήθηκε λέγοντας ότι η γυναίκα του αγαπάει την Ελλάδα περισσότερο από εμάς τους ίδιους.
Σε άλλη πόλη μίλησε για τους «αχρείους Έλληνες που αδίκησαν τους Βούλγαρους και τους πήραν εδάφη»!!!!!

Απίστευτο έ; Δείτε και αυτό.
Δεν απαντήθηκε ερώτηση που έκανε κάποιος ακροατής «γιατί η Βουλγαρία αναζητεί τους απανταχού Βούλγαρους και ειδικά όσους βρίσκονται στην ελληνική επικράτεια και τους πολιτογραφεί με συνοπτικές διαδικασίες θέλοντας να κάνει τη Μεγάλη Βουλγαρία όπως λένε οι ίδιοι οι Βούλγαροι. Μήπως πρέπει κι εμείς να κάνουμε το ίδιο σε ομογενείς;»
Δεν απάντησε γιατί δεν ήθελε να παραδεχθεί την αλήθεια.
Άσχημες εντυπώσεις άφησαν αυτά τα σεμινάρια σε όλους όσους τα παρακολούθησαν, πολλοί σε διάφορες πόλεις τσακώθηκαν με τα άτομα από το Συνήγορο του Πολίτη και θύμωσαν επειδή δεν υπήρχε ένας ιστορικός να τους μιλήσει για τη μετανάστευση και για τους πρόσφυγες που θα ήταν και ο πλέον ενημερωμένος για τα θέματα αυτά, αλλά έστειλαν δικηγόρους άσχετους με το αντικείμενο να προπαγανδίσουν γιατί στην ουσία αυτό έκαναν.
Επί της ουσίας οι υπάλληλοι αυτοί κλήθηκαν να θέσουν σε εφαρμογή ένα νόμο τον οποίο δεν επιθυμούν σχεδόν στο σύνολό τους και τους ανάγκασαν σε «επιμόρφωση» μην τυχόν χάσει κανείς λαθρομετανάστης την ελληνική ιθαγένεια. Πέρα από τα διαδικαστικά που είναι υποχρεωμένοι να εφαρμόσουν , σε καμία περίπτωση δεν είναι υποχρεωμένοι να ακούνε μια διαστρεβλωμένη άποψη της ιστορίας επειδή η πέμπτη φάλαγγα θέλει να προπαγανδίζει με τα λεφτά των Ελλήνων φορολογουμένων.

2 σχόλια: