"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τρίτη, 8 Μαρτίου 2011

ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΑ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ!


Δύο αμερικανικά διαστημόπλοια έφτασαν, μετά από ταξίδι 5 ετών, σε απόσταση ασφαλείας από τις δύο πλευρές του Ηλίου, προκειμένου να καταγράψουν τις διεργασίες του.

Οι δύο δορυφόροι, που έχουν την κωδική ονομασία " Stereo", εκτοξεύτηκαν από τη ΝΑΣΑ το 2006.

Βρίσκονται πλέον σε τέτοιο σημείο που να μπορούν να δίνουν στους επιστήμονες τις πρώτες εικόνες 360 μοιρών γύρω από τον Ηλιο.

Στόχος της αποστολής είναι η μελέτη των ηλιακών εκρήξεων που εκτοξεύουν δισεκατομμύρια τόνους φορτισμένων σωματιδίων στη Γη - γεγονός που μπορεί να διαταράσει τα ηλεκτρικά δίκτυα αλλά και τους δορυφόρους. Οι εκτοξεύσεις αυτές των φορτισμένων σωματιδίων( CME), όπως είναι γνωστές, ενδέχεται, επίσης, να είναι επικίνδυνες για τους αστροναύτες στο διάστημα.

Ο καθηγητής Ρίτσαρντ Χάρισον του εργαστηρίου Ράδερφορντ Εϊπλετον που μετέχει στην ηλιακή έρευνα, δήλωσε στο BBC ότι οι δύο δορυφόροι θα καταγράψουν τα "σύννεφα των σωματιδίων" που εκτοξεύονται από τον ήλιο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου