"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

Η σύζυγος Πάγκαλου σε διαδήλωση


Θύελλα αντιδράσεων προκαλεί το νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας για τη συγχώνευση δεκάδων σχολικών μονάδων σε όλους τους νομούς της χώρας, ενώ στους δρόμους πλέον δεν βγαίνουν μόνο γονείς, δάσκαλοι και μαθητές, αλλά και σύζυγοι πολιτικών στελεχών της κυβέρνησης.
Συγκεκριμένα, το πρωί της Τετάρτης γονείς και μαθητές του δήμου Σαρωνικού πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Παιδείας, ενάντια στην κατάργηση του γυμνασίου Κουβαρά, παρουσία και του δημάρχου Πέτρου Φιλίππου.
Το αξιοσημείωτο είναι πως ανάμεσα στους διαμαρτυρόμενους βρίσκονταν και η σύζυγος του αντιπροέδρου της κυβέρνησης, Χριστίνα Χριστοφάκη.

Η σύζυγος του Θεόδωρου Πάγκαλου βέβαια είχε προειδοποιήσει με επιστολή στην υπουργό Παιδείας Άννας Διαμαντοπούλου, ότι θα σταθεί δίπλα στους πολίτες στις κινητοποιήσεις τους, αλλά δεν φανταζόταν κανείς ότι το "δίπλα" το εννοούσε.
Να σημειωθεί ότι η κυρία Χριστοφάκη ήταν υποψήφια δήμαρχος Σαρωνικού στις πρόσφατες αυτοδιοικητικές εκλογές.
Αντιπροσωπεία του δημοτικού συμβουλίου Σαρωνικού (ανάμεσά τους και η κυρία Χριστοφάκη) συναντήθηκε με την υφυπουργό Παιδείας Εύη Χριστοφιλοπούλου στα γραφεία του υπουργείου, με αίτημα να μην προχωρήσουν τα σχέδια της κυβέρνησης.
news247

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου