"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

Προσπάθεια να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα για τα κράνη της ΕΦ-Επικίνδυνα και ληγμένα τα Κέβλαρ

Η μαγική μπογιά του ΥΠΑΜ που παρατείνει τη ωφέλιμη ζωή για τα κράνη Κέβλαρ

Με ανακοίνωση του το Υπουργείο Άμυνας αποπειράθηκε –ανεπιτυχώς- να διαψεύσει το αποκαλυπτικό δημοσίευμα της ΜΑΧΗΣ, ότι η ωφέλιμη ζωή για τα κράνη τύπου ΚΕΒΛΑΡ που χρησιμοποιεί η Εθνική Φρουρά, έχει λήξει και ότι αυτά είναι πλέον επικίνδυνα και δεν παρέχουν ασφάλεια στους στρατιώτες μας.

Η διάψευση

Το Υπουργείο Άμυνας προέβη σε διάψευση, παρά το γεγονός ότι «Η ΜΑΧΗ» δημοσίευσε και αναδημοσιεύει απόσπασμα από σχετικά έγγραφα και διεθνή βιβλιογραφία τα οποία αναφέρουν ξεκάθαρα ότι η διάρκεια ζωής κράνους τύπου ΚΕΒΛΑΡ, είναι πέντε χρόνια στην καλύτερη περίπτωση, εκτός και αν αυτό χρησιμοποιείται σε θερμά ή υγρά κλίματα, οπότε η διάρκεια ζωής μειώνεται στα δύο μόλις χρόνια.

Το εγχειρίδιο της κατασκευάστριας εταιρείας

Το Υπουργείο, βασιζόμενο σε εγχειρίδιο της κατασκευάστριας εταιρείας που δίδει εγγύηση 10 ετών στην βαλλιστική ποιότητα των προϊόντων της, νοουμένου ότι αυτά χρησιμοποιούνται ή φυλάσσονται σύμφωνα με τις οδηγίες χρήσης του κατασκευαστή (το εγχειρίδιο μπορεί να εξασφαλιστεί και από το διαδίκτυο), επιμένει ότι τα κράνη της Εθνικής Φρουράς είναι ασφαλή, αδιαφορώντας πλήρως και για τις φωτογραφίες που αποκάλυψε «Η ΜΑΧΗ», από κράνη τα οποία είναι χρεωμένα σε στρατιώτες της Εθνικής Φρουράς και είναι εμφανώς καταπονημένα και κατεστραμμένα, σε βαθμό που δεν χρειάζονται ειδικές γνώσεις για να αντιληφθεί κάποιος ότι αυτά πρέπει να αντικατασταθούν άμεσα και χωρίς περαιτέρω χρονοτριβή.

Παρήλθε και η δεκατία…

Ακόμα κι αν οι ισχυρισμοί του Υπουργείου Άμυνας ότι η δεκαετής εγγύηση που παρέχεται από την κατασκευάστρια εταιρεία προϋποθέτει και/ή εξυπακούει ότι τα κράνη της Εθνικής Φρουράς παρέχουν την απαραίτητη ασφάλεια στους εθνοφρουρούς μας, «Η ΜΑΧΗ» αποκαλύπτει πως η συντριπτική πλειοψηφία από τα κράνη τύπου ΚΕΒΛΑΡ που χρησιμοποιούνται σήμερα από την Εθνική Φρουρά, έχουν ηλικία πέραν της δεκαετίας. Αποδείξη η φωτογραφία που δημοσιεύει σήμερα «Η ΜΑΧΗ» όπου αναγράφεται ως ημερομηνία κατασκευής ο Μάρτιος του 2000.

Καμία ασφάλεια

Ως εκ τούτων, «Η ΜΑΧΗ» επιμένει στη θέση της ότι η ωφέλιμη ζωή για τα κράνη έχει λήξει, ότι αυτά είναι επικίνδυνα για τους χρήστες τους και ότι με την παράλειψη των αρμοδίων να τα αντικαταστήσουν, αυτοί εγκληματούν σε βάρος των ανυποψίαστων φαντάρων της Εθνικής Φρουράς, η σωματική ακεραιότητα των οποίων κινδυνεύει άμεσα, αφού τα κράνη ουδεμία πλέον προστασία τους προσφέρουν.

Η μαγική μπογιά του ΥΠΑΜ

Στην προσπάθεια του να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, το ΥΠΑΜ κάνει λόγο στην ανακοίνωση του και για την «ειδική» μπογιά που χρησιμοποιείται για επέκταση του ορίου ζωής των κρανών.

Βεβαίως, καμία «ειδική» μπογιά δεν μπορεί να επεκτείνει το όριο ζωής του υλικού, αφού το ίδιο το εγχειρίδιο το οποίο επικαλείται το υπουργείο Άμυνας αναφέρει ότι τα κράνη αυτά δεν υπόκεινται σε συντήρηση.

Στο μεταξύ «Η ΜΑΧΗ» αποκαλύπτει σήμερα, ότι μετά το δημοσίευμα της περασμένης Κυριακής, μπογιατίστηκαν με τη «μαγική μπογιά» του Υπουργείου Άμυνας που επεκτείνει το όριο ζωής τους, όλα σχεδόν τα κράνη που παρουσίαζαν εμφανή σημάδια καταστροφής και έτσι τώρα, υπουργείο και επιτελείς μπορούν να κοιμούνται ήσυχα ότι τα κράνη που δίνουν στα παιδιά που υπηρετούν τη θητεία τους στην Εθνική Φρουρά, τους παρέχουν κάθε αναγκαία ασφάλεια.

Προφανώς, το Υπουργείο Άμυνας γνωρίζει κάτι περισσότερο από τα εργοστάσια και τους κατασκευαστές κρανών ΚΕΒΛΑΡ και τα έχει μετατρέψει σε «ΚΕΒΛΑΡ εσαεί αύθαρτα».


Διαψεύδει η Εθνική Φρουρά ότι έληξαν τα ΚΕΒΛΑΡ

Κι όμως έχουν λήξει…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου