"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

Η οριστική αποκαθήλωση του Γ. Παπακωνσταντίνου



Ο τακτικός θαμώνας του Mega, ο προστατευόμενος υπουργός του μεγάλου καναλιού, κατ’ εντολήν των αφεντικών φυσικά, ο Γ. Παπακωνσταντίνου, είδε χθες το βράδυ τη οριστική αποκαθήλωσή του.
Αφού και το Mega, το τελευταίο του στήριγμα τον άδειασε (προφανώς με μια νέα εντολή άνωθεν) τότε θα πρέπει να εξεμέτρησε το πολιτικό του ζην.
Ο υπουργός Οικονομικών έφαγε κράξιμο από το Megaλο κανάλι με ένα δίλεπτο ρεπορτάζ – συρραφή δηλώσεών του ότι δεν θα επιβληθούν νέα μέτρα, όταν εντός των επόμενων ημερών θα ανακοινωθούν νέα μέτρα ύψους σχεδόν 2 δις για να καλυφθεί η τρύπα του 2010.
Προκαλούσε γέλιο και εκφράσεις του τύπου «τι λέει ο καημένος» το βίντεο καθώς ο κ. Παπακωνσταντίνου αυτοαναιρέθηκε τόσες πολλές φορές που κανονικά δε θα έπρεπε να ξαναβγεί από το γραφείο του. Χαρακτηριστική και μια δήλωσή του που έλεγε ότι «αν ληφθούν νέα μέτρα αυτό σημαίνει ότι εγώ έχω αποτύχει». Σώπα, καλέ, τώρα το κατάλαβε. Ο κόσμος βοά ότι ο υπουργός έχει διαλύσει τη χώρα χωρίς κανένα θετικό αποτέλεσμα κι αυτός το έχει κρυφό καμάρι.
Αλλά αφού και οι σύμμαχοί του τον αδειάζουν, τότε καλά θα κάνει να ετοιμάζει τα μπογαλάκια του από την πλατεία Συντάγματος, να ξενοικιάσει και το εξοχικό του γιατί θα το χρειαστεί, θα έχει άπλετο χρόνο σύντομα.
antinews

2 σχόλια:

  1. Στην Γερμανία όταν διαπίστωσαν ακαδημαικές υποκλοπές στον Υπ.Αμύνης αυτός έδωσε την παραίτηση του.Στην ψαρωκώσταινα γιατί καπποιος δεν παραιτήται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΓΛΥΚΕΣ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΜΕΛΙ
    ΚΑΙ ΚΟΛΛΑΝΕ.....ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΞΕΚΟΛΗΣΟΥΝ!
    ΙΣΩΣ ΜΕ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΝΑ ΞΕΚΟΛΑΓΑΝΕ!
    ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΛΥΣΗ ΚΙ ΑΥΤΗ, ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ
    ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΞΕΚΟΛΗΜΑΤΟΣ;
    ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΦΙΛΕ ΜΟΥ
    ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή